AmazfitYleinen

Amazfit GTR 3 Pro -älykello myyntiin Suomessa 229 euron hintaan – täynnä tyyliä ja terveysominaisuuksia

Amazfit GTR 3 Pro

Suomessa on tuotu myyntiin Amazfit GTR 3 Pro -älykello, joka tarjoaa suuren näytön ja suomenkielisen käyttöliittymän. Kello on saatavilla monien jälleenmyyjien kautta.

Amazfit GTR 3 Pro -älykello on muotoiltu klassisen pyöreäksi ja viimeistelty helppokäyttöisellä pyörösäätimellä. Tyylikkäänä nahkanruskeana tai sysimustana saatava rannekello on viimeistelty värivalinnasta riippuen joko nahka- tai fluorielastomeerirannekkeella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kevyestä ja kestävästä ilmailustandardin mukaisesta alumiinista tehty kello on lähes raamiton. Runko sulautuu huomaamattomasti 1,45 tuuman kokoiseen kellotauluun, joka on viimeistelty kaarevalla lasilla. Älykellon kirkas ja tarkka AMOLED-näyttö on selkeälukuinen ja ilo silmälle. Älykellon 450 milliampeeritunnin akussa riittää täydellä latauksella peruskäytössä virtaa jopa 12 päiväksi.

Suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuva älykello rakentuu toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille. Zepp OS on suunniteltu vähävirtaiseksi järjestelmäksi, joka suoriutuu vaativistakin toiminnoista turhaan akkua kuluttamatta. Samalla Zepp OS on nopea ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jolla eri sovellusten ja toimintojen käyttö on vaivatonta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android- ja iOS-yhteensopiva Amazfit GTR 3 Pro -älykello on helposti yhdistettävissä suosittuihin terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks. Älykello osaa hyödyntää myös Alexa-äänikomentoja, joilla voidaan esimerkiksi määrittää herätysaikoja, esittää kysymyksiä tai jopa ohjata älykodin laitteita.

Uutuuskello mittaa käyttäjänsä hyvinvointia ympäri vuorokauden kuuden valodiodin BioTracker PPG 3.0 -anturin avulla. Vain yhdellä painalluksella kello mittaa neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Näitä ovat sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys. Kellon sykemittaus toimii haluttaessa 24 tuntia vuorokaudessa myös uidessa. Kerätyt terveystiedot näytetään helppolukuisena PAI-hyvinvointiarvona, joka perustuu käyttäjästä kerättyyn tietoon kuluneen viikon aikana.

Kello osaa seurata myös käyttäjänsä unenlaatua, kuten syvää ja kevyttä unta sekä levon kannalta oleellista REM-univaihetta. Se mittaa myös hengitystä ja yli 20 minuutin päiväunia. Tämän ohella kello mittaa naisten kuukautiskiertoa ja osaa arvioida ihanteellisen hetken hedelmällisyydelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vesitiivis kello tukee peräti 150 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily-, palloilu-, sisä-, vesi- ja talviliikuntamuodot. Nopea ja tarkka satelliittipaikannusjärjestelmä sopii erinomaisesti kaikille ulkoliikkujille. Sen ansiosta voidaan seurata tehdyn matkan pituutta ja kuljettua vauhtia. Lisäksi Virtual Pacer -kirittäjä tekee liikkumisesta mielekkäämpää ja PeakBeats-analyysi auttaa liikunnan edistymisen ja palautumisen seurannassa.

Musiikinystävät arvostavat älykellon 2,3 gigatavun sisäistä muistia, joka pystyy tallentamaan sisäänsä jopa 470 musiikkikappaletta. Näin musiikkia voi toistaa suoraan kellosta ilman älypuhelinta. Älykellolla voi myös hoitaa äänipuheluita, kun se on yhdistetty älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä.

Amazfit GTR 3 Pro -älykello on saatavana välittömästi 229 euron hintaan.

Lähde: Boston Groupin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Amazfit