AppleYleinen

Clicks tuo fyysisen ja taustavalaistun näppäimistön iPhoneen

Ensi kuussa tarjolle tuleva Clicks for iPhone -lisävarusteen tavoitteena on lisätä fyysinen näppäimistö iPhonelle. Laite tukee muun muassa näppäinkomentoja sekä taustavalaistusta.

Lisävaruste on kotelomainen ja liittyy suoraan iPhoneen Lightningin tai USB-C:n kautta, ja siinä on näppäimistö, joka alkaa laitteen pohjasta. Se ei vaadi omaa akkua, vaan saa virtansa suoraan puhelimesta, ja siinä on myös virtaprosessointi, joten puhelinta voi ladata ilman kotelon poistamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmistajan mukaan lisälaite tarjoaa kolme tärkeää etua. Fyysisen näppäimistön avulla näppäimistö saadaan pois näytöltä, jonka myötä näytöllä nähdään enemmän sisältöä kerralla. Toisena vahvuutena on kirjoituksen tarkkuus, jonka lisäksi fyysinen näppäimistö voi parantaa kirjoitusnopeutta. Clicks tarjoaa myös muutamia näppäimistökomentoja, joilla voi siirtyä esimerkiksi aloitusnäyttöön, avata hakukentän tai selata verkkosivuja.

Clicksin jokainen näppäin on taustavalaistu, joka varmistaa paremman käytettävyyden myös pimeässä. Lisävarusteella on myös yhden osan suunnittelu, joka varmistaa napakan istuvuuden. Lisäksi langaton lataus ja MagSafe toimivat edelleen kotelon ollessa asennettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Clicks julkaistaan kolmessa eri vaihtoehdossa. Ensimmäinen on suunniteltu iPhone 14 Prolle Lightning-liittimellä, ja kaksi USB-C-vaihtoehtoa tulee saataville iPhone 15 Prolle ja iPhone 15 Pro Maxille. Kaikki kolme myydään 139 dollarilla ja ovat ennakkotilattavissa jo tänään, ja toimitukset alkavat 1. helmikuuta. Väreihin kuuluvat keltainen BumbleBee ja harmaa London Sky.

Clicks Technology -yhtiön taustalla on muun muassa tubettaja Michael Fisher (MrMobile), jonka videon aiheesta voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Clicks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple