HonorYleinen

Honorin ja Porsche Designin uusien tuotteiden nimeksi tulee ”RSR” – Ensimmäinen puhelin saattaa maksaa selvästi yli 2000 euroa

Tältä odotetaan uuden Honor Magic6 RSR -puhelimen näyttävän.

Honor julkisti aikaisemmin yhteistyön Porsche Designin kanssa, ja yhtiö tulee esittelemään yhteistyön tuloksia jo 11. tammikuuta Kiinassa. Tänään Honor on virallisesti vahvistanut yhteistyössä kehitettyjen tuotteiden nimen.

Laitteet tulevat kuulumaan ”RSR” -nimiseen mallistoon, ja nimen kerrotaan edustavan Porschen korkeinta tasoa ja se tulkitsee haasteita pelkäämättömän, uraauurtavan ja äärimmäisen Porschen Designin brändihenkeä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti 11. tammikuuta nähdään Honor Magic6 RSR -puhelin, joka perustuu Magic6 Prohon. Puhelimessa olisi erilainen ja näyttävämpi Porsche Design -muotoilu. Puhelimesta on vuotanut myös nettiin viivapiirros, joka saattaa antaa ensivilauksen toteutuksesta.

Puhelimessa näyttää olevan tuttuja Porsche Designin elementtejä sekä hiilikuitutekstuuri. Kamera-alueesta on tehty hieman kulmikkaampi ja takaosassa on Honorin logon ohella myös Porsche Designin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä tulee olemaan todellinen luksustason laite, joten myös hinta on korkea. Huhujen mukaan hintaa olisi Kiinassa jopa 16 999 juania, joka vastaa 2185 euroa. Hinnoittelun osalta laite olisi suoraan kalliimpi kuin aikaisemmat Huawein ja Porsche Designin yhteistyössä kehittämät puhelimet.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor