AndroidOnePlusYleinen

CNET: OnePlus 6T julkaistaan lokakuussa ja hintaan pieni korotus

OnePlussan tiedetään julkaisevan vielä kuluvan vuoden aikana uuden OnePlus 6T -puhelimen aivan kuten yhtiö on tehnyt jo viimeiset kaksi vuotta. Tänä vuonna OnePlus 6T tulee olemaan OnePlussalle merkittävässä roolissa, sillä puhelimen uskotaan olevan yrityksen ensimmäinen laite, josta löytyy yhdysvaltalaisen operaattorin tuki.

CNET kertoo artikkelissaan, että T-Mobile tulisi saamaan yksinoikeuden OnePlus 6T -puhelimelle Yhdysvalloissa, joka julkaistaan lokakuussa. Puhelimesta on kuitenkin luvassa myös versio, joka toimii myös muiden operaattoreiden verkoissa. CNET:in mukaan OnePlus 6T:n hinta on lisäksi asetettu 550 dollariin. Jos ilmoitettu hinnoittelu pitää paikkaansa, niin OnePlus on suunnittelemassa jälleen pientä hinnankorotusta verrattuna OnePlus 6 -malliin, joka maksaa Yhdysvalloissa 529 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6T:n on huhuissa odotettu tuovan parannuksia muun muassa kameroihin sekä näyttöloven pitäisi pienentyä, kun verrataan OnePlus 6 -puhelimeen. Toistaiseksi huhut ovat olleet OnePlus 6T:n ympärillä varsin maltillisia, mutta huhut ja vuodot tulevat todennäköisesti kiihtymään vasta lähempänä julkaisua.

Lähde: CNET.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android