CorningYleinen

Corning julkisti uuden Gorilla Glass 7i -lasin keskihintaluokkaisiin laitteisiin

Puhelimen laseistaan tunnettu Corning on julkaissut uuden keskihintaluokkaisiin laitteisiin suunnatun Gorilla Glass 7i -lasin. Lasin kerrotaan tarjoavan aiempaa paremman pudotus- ja naarmuuntumiskyvyn, kun verrataan kilpailijoiden litiumaluminosilikaattilaseihin. 

Corning kertoo, että laboratoriotesteissä Gorilla Glass 7i -lasi selviytyi jopa metrin pudotuksista asfaltin tapaiselle pinnoitteelle. Kilpailevien lasien kerrotaan hajonneen noin puolen metrin pudotuksesta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gorilla Glass 7i sijoittuu samaan sukupolveen lippulaivatason Gorilla Glass Victus -sarjan kanssa. Corning on hypännyt selkeyden vuoksi numeron kuusi yli, kun edellinen keskihintaluokan Gorilla Glass -sarja tunnettiin nimellä Gorilla Glass 5. 2016 esitelty Gorilla Glass 5 -lasi on edelleen käytössä monissa keskhintaluokan laitteissa, kuten Nothing Phone (2a). 

Lasi tuo päivitettyä kestävyyttä puhelimille ja sen kerrotaankin sopivan monenlaisille puhelimille eri hintaluokissa. Puhelinten lisäksi Gorilla Glass 7i -lasia nähtänee myös esimerkiksi älykelloissa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppon kerrotaan ottavan ensimmäisenä käyttöönsä uuden lasin. Oppon julkaisuaikataulusta tai puhelimesta, jossa Gorilla Glass 7i -lasi on käytössä ei toistaiseksi kerrottu. 

Lähde: Corning 

Kommentoi