SamsungYleinen

Samsungin edullinen Galaxy Watch FE -kello vuotokuvissa – Tuttu laite parin vuoden takaa

 

Samsung tulee vahvojen huhujen mukaan tänä vuonna esittelemään edullisemman Galaxy Watch FE -älykellon. FE-mallistoon sijoittuva laite tarjoaisi paljon yleisimpiä ominaisuuksia älykelloista, mutta hinta ja sen myötä tekniset tiedot ja toteutukset olisivat hieman vanhempaa mallia. 

Nyt Galaxy Watch FE -kellosta on vuodettu kuvia, jotka osoittavat, että kello on ilmetty Galaxy Watch 4 vuodelta 2021. Vuotajana on toiminut X-käyttäjä nimeltään Sidhanshu414, eli Sudhanshu Abhore. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa esiintyvästä kellosta paistaa esille heti huomattavasti uusimpia Galaxy Watch 6 -sarjan kelloja paksummat kehykset. Kehyksiin on oletettavasti sijoitettu myös Galaxy Watch 4 -kellosta tuttu kosketuskehys, jolla kelloa voi hallita. 

Kuvien perusteella Galaxy Watch FE olisi tulossa kolmessa värissä, jotka ovat musta, vaaleansininen ja vaaleanpunainen. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti kello ei juurikaan eroa Galaxy Watch 4 -kellosta. Adhoren mukaan 40 millisessä Galaxy Watch FE:ssä olisi 1.2-tuumainen AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 396×396.  

Kellon suorittimena toimisi 2021 Galaxy Watch 4 -kellojen yhteydessä esitelty Exynos W920. Suoritin koostuu kahdesta ytimestä, jotka toimivat 1.18 gigahertsin kellotaajuudella. Suorittimen kaverina olisi 1.5 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

40 millisen kellon akun kooksi ilmoitetaan vuodossa 247 milliampeerituntia ja akun kerrotaan riittävän 30 tunnin ajaksi. Akkua voidaan ladata magneettisen laturin avulla. Samsung varustanee Galaxy Watch FE:n Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä, jossa pöyrii Samsungin oma One UI Watch 5.0 -käyttöliittymä. 

Muiden ominaisuuksien osalta kello olisi 5ATM- ja IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä 50 metriin asti. Kellosta löytyy hieman vanhempi Bluetooth 5.0 -yhteys. Kellossa on GPS, NFC, kaiutin ja Mikrofoni. 

Galaxy Watch FE voisi julkaisun yhteydessä maksaa alle 200 euroa. Kello esiteltänee samaan aikaan Galaxy Watch 7 -sarjan kanssa heinäkuussa. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung