DevialetYleinen

Devialet Gemini II -nappikuulokkeet myyntiin Suomessa 429 euron lähtöhinnalla

Muun muassa Phantom-kaiuttimista tunnettu Devialet on kertonut tuovansa Pohjoismaissa myyntiin yhtiön uusimmat Devialet Gemini II -kuulokkeet. Uuden sukupolven kuulokkeissa luvataan olevan parempi ergonomia, parempi melunvaimennus sekä parempi äänenlaatu.

”Olemme tiivistäneet 15 vuoden äänentoistokokemuksemme Gemini II:een, ja olemme saaneet luotua suurimman mahdollisen äänikuvan tähän mennessä pienimpään tuotteeseemme. Devialet Gemini II tarjoaa suurinta luksusta hifi-rintamalla – niin äänen, mukavuuden kuin muotoilunkin suhteen,” toteaa Devialet’n johtaja Franck Lebouchard.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Devialet Gemini II sisältää kaksi vastameluteknologiaa, jotka varmistavat, että kuulokkeilla voi nauttia musiikista ilman häiriöitä ja tinkimättä äänentoiston laadusta.

Devialet Adaptive Noise Cancellation (D-ANC) on kehitetty erityisesti Gemini II -kuulokkeita varten, ja se huomioi korvien muodon luodakseen parhaan mahdollisen melunvaimennuksen. Samalla se varmistaa tehokkaan energiankäytön, jolloin ANC-toiminto ei kuluta akkua turhaan. D-ANC on räätälöity torjumaan vastamelutoiminnoista normaalisti seuraavia signaaliviiveitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Devialet on varustanut Gemini II:n myös patentoidulla AWR-teknologiallaan. Kuulokkeiden sivussa olevia mikrofoneja hyödyntämällä AWR (Active Wind Reduction) sovittaa vastamelutoiminnon tuuleen ja ympäristön meluun. Sama teknologia tuottaa myös kristallinkirkasta ääntä puheluiden aikana.

Devialet Gemini II -kuulokkeissa on parannetut 10 mm:n titaanipinnoitteiset elementit sekä Qualcommin aptX-koodekit, jotka tuottavat eloisamman musiikkikokemuksen. Sitä täydentävät paremmat Bluetooth 5.2 -yhteydet. IPX4-roiskesuojaus, uudet kosketuspainikkeet musiikin ohjaukseen ja jopa 22 tunnin akunkesto viimeistelevät kokonaisuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien Devialet Gemini II -kuulokkeiden latauskotelo on aiempaa pienempi, mutta akunkestosta ei ole tingitty. Kuulokkeiden muotoilu on ylellinen ja ikonisen tyylikäs, ja niiden värivaihtoehdot ovat Matte Black ja Iconic White.

Devialet Gemini II on saatavana 429 euron suositushintaan vakioversiona sekä 649 euron hintaan Opéra de Paris -versiona. Kuulokkeita myyvät valikoidut jälleenmyyjät, jonka lisäksi ne ovat tilattavissa suoraan Devialet’n kotisivuilta.

Lähde: Devialetin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hyvä, voin auttaa sinua mobiili uutisten kirjoittaminen.

Kommentoi