XiaomiYleinen

Xiaomi 14 -sarjan puhelimet julkaistaan globaalisti 25. helmikuuta – Odotuksissa täysin uusi Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi on tänään vahvistanut julkistavansa 25. helmikuuta Xiaomi 14 -sarjan puhelimensa globaaleille markkinoille. Julkistus tapahtuu kuukausia Kiinan julkaisun jälkeen, sillä Xiaomi 14 ja Xiaomi 14 Pro nähtiin alun perin jo lokakuussa. Nyt mallisto on laajenemassa myös Xiaomi 14 Ultralla.

Xiaomi 14 -sarja koostuu siis kolmesta huippupuhelimesta, jotka kaikki perustuva Qualcommin uusimpaan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriin. Puhelimissa on panostettu myös Leica-yhteistyön kameroiden osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkistus tapahtuu MWC-messujen yhteydessä, jollain monet muutkin valmistajat esittelevät uutuuksiaan. Esimerkiksi HMD kertoi jo aikaisemmin julkistavansa samaisena päivänä uutuuksiaan, jonka lisäksi Honor esittelee huipputason Magic-puhelimensa.

Tarkemmin Xiaomi 14- ja Xiaomi 14 Pro -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Suomessa puhelimia ei odoteta laajasti myyntiin, sillä suurimmat jälleenmyyjät eivät ota laitteita valikoimiinsa Xiaomin jatkaessa toimintaansa Venäjällä.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

  1. voisitteko lopettaa näiden kiinalaisten mainostamisen!
    KIITOS

    1. Voisit sää lopettaa ton lapsellisen ulinan. Yhyy kiina yhyy venäjä. Voi vittu miten rukkasia ihmiset ovat nykyään!!!!!

    2. Suosittelen valittamaan myös Iphoneista Samsungeista ja Oneplussan kaikista luureista. Kaikki nuo on myynnissä Venäjällä. Kiitos

  2. Kiinalaisia autoja myydään täyttäpäätä. Varmaan tuhansia. En tiedä miten paljon. Mutta paljon. Niin sitten laitetaan puhelimia pois myynnistä. Minusta tekopyhää.

  3. Ei kyse ole kiinasta vasn xiaomi ei ole piilotelu sitä, etä heillä on olubtuotantos V näjällä. Säli dilä xiaomi mi 11 on ollu yksi pqrhaista joitavolen omistanut

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi