Disney+Yleinen

Disney+ -palveluun runsaasti uutta katsottavaa 23. helmikuuta Star-sisältöjen ansiosta – myös hinta nousee lähes 30 prosentilla

Disney+ on lanseerannut uuden sisältöbrändi Starin, joka tulee osaksi Disney+ -palvelua 23. helmikuuta. Star tuo mukanaan alati kasvavan valikoiman tv-sarjoja, elokuvia ja uusia Originals-tuotantoja. Star käynnistyy yli kolmella sadalla uudella nimikkeellä, ja uusia tv-sarjoja sekä elokuvia lisätään palveluun joka kuukausi Disneyn eri studioilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Star Originals -tuotannot tulevat olemaan yksinoikeudella vain Disney+ -palvelussa. Näihin Disney+ -palvelussa Suomessa esitettäviin nimikkeisiin lukeutuvat muun muassa visionääritarinankertoja David E. Kelleyn (Big Little Lies, The Undoing) uusi rikostrilleri Big Sky sekä Love, Simon -elokuvan spin-off-sarja Love, Victor, jonka käsikirjoituksesta ovat vastanneet elokuvan alkuperäiskäsikirjoittajat Isaac Aptaker (This Is Us) ja Elizabeth Berger (This Is Us). Heti Starin lanseerauspäivästä lähtien ovat katsottavissa myös aikuisille suunnattu animaatio-sitcom-sarja Solar Opposites, jonka ovat luoneet Justin Roiland (Rick & Morty) ja Mike McMahan (Rick & Morty) sekä draamasarja Helstrom, jonka on tuottanut Paul Zbyszewski yhdessä Karim Zreikin ja Jeph Loebin kanssa.

Disney+ -palvelun tilaajat pääsevät nauttimaan entistä monipuolisemmasta ohjelmakirjastosta. Star tuo katsottavaksi laajan valikoiman suosikkisarjoja joka makuun, mukana on muun muassa Greyn anatomia, 24, Pako, Täydelliset naiset, Lost ja Family Guy. Uusia nimikkeitä lisätään palveluun viikoittain.

Starista löytyvät myös ABC:n Emmy-palkittu ja Golden Globen saajaksi ehdolla ollut komediasarja Black-ish, Shonda Rhimesin luoma ja kriitikoiden ylistämä lakidraama Scandal sekä Jordan Weissin luoma feministinen komedia Dollface.

Starin lanseerauspäivästä lähtien katsottavissa on palkittuja elokuvia, kuten Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Little Miss Sunshine ja The Grand Budapest Hotel sekä ajattomia klassikoita, joiden joukossa esimerkiksi Pretty Woman, Die Hard 2, Paholainen pukeutuu Pradaan ja Moulin Rouge.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helmikuussa osaksi palvelua tulee myös uudenlainen lapsilukkotoiminto, jonka myötä eri katsojaprofiileille on mahdollista asettaa rajoituksia ikärajallisten sisältöjen katseluun sekä asettaa niille PIN-lukitus. Näin ollen Disney+ -palvelu on jatkossakin sopiva kaikenikäisille yleisöille ja vastaa odotuksiin, joita vanhemmilla palvelun turvallisuudesta on.

”Star tulee olemaan merkittävä osa Disney+ -palvelua tehden siitä isomman, rohkeamman ja entistäkin jännittävämmän. Se tuo mukanaan satoja tv-sarjoja ja elokuvia mukaan lukien valikoiman ainutlaatuisia Star Originals -tuotantoja. Star vahvistaa Disney+ -palvelua tehden siitä ensisijaisen kohteen korkealaatuiselle suoratoistosisällölle, ja Starin myötä palvelusta löytyy jokaiselle jotakin. On sanomattakin selvää, että mukana tulevat myös kattavat lapsilukko-ominaisuudet, joiden ansiosta vanhemmat voivat olla jatkossakin rauhallisin mielin.”, kertoi Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA.

Star tulee saataville Disney+ -palveluun 23. helmikuuta alkaen seuraavilla markkinoilla: Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Itävalta, Sveitsi, Portugali, Belgia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Ruotsi, Tanska, Suomi ja Islanti, sekä Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada. Star-brändin alainen sisältö vaihtelee markkina-alueittain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palvelun hinta on tällä hetkellä 6,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa, mutta 23. helmikuuta alkaen palvelun hinta on 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,90 euroa vuodessa. Hinnan korotus tulee olemaan siis lähes 30 prosenttia. Nykyinen kuukausitilaushinnoittelu jatkuu nykyisille tilaajille 6 kuukauden ajan, jolloin uusi hinta astuu voimaan 22. elokuuta 2021.

Lähde: Disney+ -tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+