SkullcandyYleinen

Skullcandy julkaisi 120 euron hintaiset täyslangattomat Indy ANC -nappikuulokkeet

Kuulokevalmistaja Skullcandy on julkaissut tänään uudet Indy ANC -kuulokkeet, jotka jatkavat suosittua Indy True Wireless -mallistoa. Indy ANC -kuulokkeet ovat Skullcandyn ensimmäiset täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelun vaimennus. Kuulokkeet ovat nyt saatavilla valikoitujen jälleenmyyjien kautta noin 120 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Skullcandyn tuotteet valmistetaan aina fanejamme ajatellen, kun haluamme lisätä uusia tekniikoita kuulokkeisiimme. Kun puhumme Indystä, kuuntelimme – tarjoamalla yhdelle suosituimmista mallistoistamme päivityksen, jota kuluttajat ovat halunneet. Seisomme laadukkaiden tuotteiden takana jokaisesta kokemuksesta, ja Indy ANC tekee juuri sen!”, sanoi Jeff Hutchings, Skullcandyn tuotepäällikkö.

Skullcandy Indy ANC -kuulokkeiden tärkein uudistus on siis aktiivinen taustamelun vaimennus, jota voidaan myös kustomoida Skullcandyn oman sovelluksen kautta käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Uutuuskuulokkeissa kerrotaan olevan myös parempi korviin istuvuus, joka takaa myös osittain luonnollista vaimennusta tulpallisen toteutuksen ansiosta. Indy ANC -kuulokkeissa on 19 tunnin akunkesto aktiivisella taustamelun vaimennuksella sekä rakenteeltaan kuulokkeet ovat IPX4-luokituksen mukaisesti hien- ja vedenkestävät.

Kuulokkeet ovat ensimmäiset Euroopassa julkaistut täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on ruotsalaisyrityksen Audiodon personoidut ääniominaisuudet, jotka ovat yhdistettynä Skullcandy-mobiilisovellukseen.

Uudet Skullcandy Indy ANC -kuulokkeet ovat tulossa saataville 119,99 euron hintaan valikoiduilla jälleenmyyjillä sekä Skullcandyn omassa verkkokaupassa 28. tammikuuta. Kuulokkeet on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Chill Grey sekä musta True Black.

Lähde: Skullcandyn tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi