Disney+Yleinen

Disney+ sai uuden GroupWatch -ominaisuuden – sisältöjen yhteiskatselu on nyt mahdollista

Disney+ on ollut Suomessa saatavilla 15. syyskuusta lähtien ja nyt Disney+ on ilmoittanut uudesta ominaisuudesta suosittuun suoratoistopalveluunsa. GroupWatch-yhteiskatseluominaisuus on saatavilla palvelussa nyt myös Suomessa. Ominaisuus mahdollistaa sisältöjen yhteiskatselun ja reaktioiden jakamisen jopa seitsemän käyttäjän kesken, ja se toimii selaimessa, mobiililaitteissa, kytketyissä TV-laitteissa sekä älytelevisioissa.

”Tarinat heräävät eloon, kun ne voi jakaa ja nauttia yhdessä muiden kanssa. Erityisesti nyt, kun monet joutuvat olemaan erossa ystävistään ja perheestään, GroupWatch tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin elämyksiin Disney+ -suosikkitarinoiden parissa – omalla sohvalla.”, sanoo Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaajat voivat käynnistää yhteiskatselun klikkaamalla GroupWatch-kuvaketta, joka sijaitsee sarjojen ja elokuvien tietosivulla. Käyttäjä saa linkin, jonka kautta hän voi kutsua kuusi muuta käyttäjää jakamaan katseluelämyksen kanssaan. Kutsun voi lähettää mobiilista tai verkosta, ja katseluun voi osallistua myös kytketyllä TV-laitteella tai älytelevisiolla.

GroupWatchin synkronoitu toisto antaa jokaiselle katsojalle mahdollisuuden keskeyttää katselu sekä siirtyä ohjelmassa eteen- ja taaksepäin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä, kuten Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja, kuten lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettävää lyhytelokuvia. Disney+ tarjoaa yli 1000 elokuvaa, sarjaa sekä Disney+ Originals -tuotantoa.

Tilaajat voivat katsoa Disney+ -suoratoistopalvelua lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä peräti neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia. Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä.

Lähde: Disney+ tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ylikallis turhake koko Disney+

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+