HuaweiYleinen

Tarkat tuotekuvat vuotivat juuri ennen julkaisua – tältä näyttävät Huawei Mate 40, Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro+

Huawei Mate 40 / Kuva: Evan Blass

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Voice-sivullansa tarkkoja kuvia Huawein tämän päivän uutuuslaitteista. Huawei tulee julkaisemaan myöhemmin tänään uudet Mate 40 -malliston huippupuhelimet, ja nyt Blass on julkaissut kolmesta tulevasta puhelimesta kuvia. Vuodon kohteena ovat Mate 40, Mate 40 Pro sekä Mate 40 Pro+.

Kuvissa nähdään selvästi, että Mate 40 -malliston puhelimissa tullaan luottamaan jo viime vuonna nähtyyn pyöreään kamera-alueeseen sekä kaartuviin näyttöpaneeleihin. Mate 40 -perusmallissa on hieman vähemmän kaartuva näyttö, mutta takaosassa on ainakin kolme kamerasensoria, mutta nähtävästi isovelimalleista löytyvää periskooppikameraa ei löydy. Kuvassa Mate 40 on esillä viidessä värissä, jotka ovat hopea, valkoinen, musta, vihreä sekä oranssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mate 40 Pro / Kuva: Evan Blass

Mate 40 Prossa nähdään selvästi enemmän kaartuva näyttö, jonka yläkulmassa on leveä etukamerareikä. Takaosassa on myös pyöreä kamera-alue, jossa on ainakin kolme kameraa, joista yksi on huhujen mukaan 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Mate 40 Pro tulee vuotokuvien mukaan saataville myös viidessä värissä, jotka ovat hopea, valkoinen, musta, vihreä ja oranssi.

Viimeisenä vuotanut laite on Huawei Mate 40 Pro+, joka on todennäköisesti malliston kärkimalli. Kyseessä on vuotojen mukaan hyvin vastaava puhelin kuin Mate 40 Pro, mutta kameroihin on nyt tehty muutoksia. Huawein odotetaan hyödyntävän tällä kertaa 10x optiseen zoomaukseen kykenevää periskooppikameraa, jonka kaverina on myös neljä muuta sensoria. Rakenteeltaan puhelin myös hieman poikkeava, sillä takaosan kerrotaan olevan keraamia. Mate 40 Pro+ on kuvien perusteella tulossa tarjolle mustana ja valkoisena.

Kovin kauaa virallisia tietoja tulevista Huawein puhelimista ei tarvitse odotella, sillä Mate 40 -mallisto tullaan julkaisemaan myöhemmin tänään.

Huawei Mate 40 Pro+ / Kuva: Evan Blass

Lähde: Voice (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei