HuaweiYleinen

Edullinen Huawei Y7 2019 tulossa Suomeen – Valttikorttina suuri akku

Huawei Y7 2019 / Kuva: Huawei

Huawei on tuomassa uuden Huawei Y7 2019 -puhelimen Suomessa myyntiin ja laitteessa on vähintäänkin yksi mielenkiintoinen valttikortti. Kerroimme aikaisemmin tänään myöskin Huawein tytärbrändin Honorin tuoneen Suomessa myyntiin edullisen Honor 8A -puhelimen. Huawei Y7 2019 edustaa teknisesti hieman kehittyneempää puhelinta, mutta asettuu hinnoittelunsa osalta alle 200 euroon.

Uusi Huawei Y7 2019 on varusteltu suurella 6,26 tuuman näytöllä, jossa on 19:9-kuvasuhde. Näytön yläosassa on pieni vesipisaramainen lovi, josta löytyy etukamera. Näytön tarkkuus on HD+ -tasoa, eli siinä on 1520 x 720 pikselin tarkkuus. Tehoista puhelimessa vastaa Qualcommin Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Huawei Y7 2019 -malli tarjoaa 32 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Y7 2019 / Kuva: Huawei

Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka rakentuu 13 megapikselin pääsensorista sekä 2 megapikselin syvyyskartan luomiseen käytettävästä sensorista. Huawei Y7 2019:n kameroissa on mukana myös tekoälyominaisuuksia. Etukameran tarkkuus laitteessa kerrottaan olevan 16 megapikseliä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat microUSB-latausliitin sekä perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin. Yksi laitteen vahvuuksista on suuri 4000 milliampeeritunnin akku, jollaista ei useasti tämän hintaluokan puhelimista löydy. Huawei Y7 2019 -puhelimessa on lisäksi takaosasta löytyvä sormenjälkilukija sekä jo varsin vanha Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä yhdessä EMUI 8.2 -käyttöliittymän kanssa.

Suomessa Huawei tuo uutuuspuhelimensa myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat punainen, musta sekä revontuli. Tarjolla tulee olemaan 3 + 32 gigatavun versio, joka maksaa 199 euroa.

Huawei Y7 2019 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,26 tuumaa, HD+ (1560 x 720), LCD
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 450
 • RAM-muisti: 3 Gt
 • Tallennustila: 32 Gt + muistikorttipaikka
 • Takakamera: 13 MP + 2 MP
 • Etukamera: 16 MP
 • Akku: 4000 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo (EMUI 8.2)
 • Muuta: micro-USB, 3.5 mm kuulokeliitäntä, sormenjälkilukija
 • Värit: punainen, musta ja revontuli
 • Hinta: 199 euroa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Vanhan P Smartin saa 99 euroa fullHD+ näytöllä, lisäksi Y sarjaset hajoo lähinnä käsiin ja saa kuskata ees takas takuuhuollossa … Siinä on myös tuplasti suoritinytimiä tähän verrattuna .. P Smart 2019 malli muutan makso sekin juuri myyntiin (Android 9 Pie) tultuaan 249 ja halpenee vaan . Huaweilla ei ole mitää järkevää syytä tuoda tällästä karvalakkia sen rinnalle, siinä on kuulemma tosi hyvä kamerakin. Ei jatkoon, älkää tälläsiä enää .. Nää on sitä samaa roskaa kuin Nokia 3.1 .. Sekoilee, kaatuilee ja pitää käynnistellä uudelleen kun uinahtaa linjoilta … Buginen, köyhänäyttöinen ja joku 4 ytiminen – varmaankin 1,2GHz suoritin .. Verkon painoks tästä on mummoillekaan, kankkulan kaivoon menee summa jolla saa tehokkaita hyvä näyttöisiä luureja. Y6 pro makso 110 euroa aikanaan .. Tää ei teknisesti poikkee siitä lelusta mitenkään. Näitten takuuväännöistä on saatu lukea iltalehdistäkin, vikaa tulee vaan lisää ja kopitellaan takasin huollosta korjaamattomana. Puhelinvalmistajia ei kiinnosta satkun kapuloiden korjaaminen. Hyvälläkin onnella saat samanlaisen tilalle ja saman ajan päästä sama vika vaivaa uuttakin. Kiinan markkinoille tehty. Niin oli Honor 8 x:kin.Nova 3 on luultavasti P Smartia parempi askelissa ylöspäin ..ja muistetaan et tuki ja turvapäivitykset on se 2 vuotta julkasusta. Takuun jälkeen verkon painoja kaikki älykapulat (Applella ihan peräti vuoden).

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei