MotorolaYleinen

Edullinen Motorola Moto G34 5G julkaistiin Kiinassa – Tulossa saataville myös Suomessa

Motorola Moto G34 5G

Motorola on julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan Kiinan markkinoille uuden ja edullisen Moto G34 5G -älypuhelimen. Samaista laitetta odotetaan myyntiin myös Suomessa, josta vahvistus saatiin jo Gigantin laittaessa puhelimen esille verkkokauppaansa.

Moto G34 5G -puhelin tuo tuttuja 5G-puhelimien ominaisuuksia nyt aikaisempaa edullisempaan hintaan. Muotoilullisesti laite on tuttua Motorolaa, eikä siinä ole merkittävästi uutta päivitettyä kamera-aluetta huomioimatta. Väriversioita on Kiinassa kaksi, jotka ovat musta ja sininen. Mitat ovat 162,7 x 74,6 x 8 mm ja painoa on 179 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytöllä on kokoa 6,5 tuumaa ja se perustuu LCD-paneeliin. Näytön tarkkuus yltää HD+ -tasolle ja siinä on korkea 120 hertsin virkistystaajuus.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka takaa 5G-yhteydet sekä kohtuullisen suorituskyvyn. RAM-muistia on mukavat 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Moto G34 5G tarjoaa kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan. Käyttöjärjestelmänä on Android 14.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Motorola on ilmoittanut Moto G34 5G -puhelimen hinnaksi 999 juania, joka vastaa 127 euroa. Aikaisemman Gigantin tekemän paljastuksen mukaan sama puhelin tulee myyntiin Suomessa 4 + 128 gigatavun versiossa 189 euron hintaan.

Lähde: Motorola Moto G34 5G -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola