HonorSponsoroitu

HONOR matkaa älypuhelinmarkkinan huipulle investoimalla ihmiskeskeisiin teknologioihin, tekoälyyn ja taittuvanäyttöisiin laitteisiin

Honorin markkinointijohtaja Ray Guo kuvassa toinen vasemmalta.

Globaali teknologiabrändi Honor on ollut mukana Abu Dhabissa järjestetyssä Fortune Global Forum 2023 -tapahtumassa keskustelemassa älylaitteiden tulevaisuudesta. Honorin markkinointijohtaja Ray Guo liittyi arvostettuun paneelikeskusteluun yhdessä CCS:n pääanalyytikko Ben Woodin sekä TÜV Rheinlandin sähköpalveluiden johtajan Frank Holzmannin kanssa. Yhdessä he keskustelivat uudesta älykkäästä maailmasta ja älylaitteiden tulevaisuudesta.

Honorilla on ollut vahva läsnäolo Fortune Global Forum -tapahtumassa, joka osoittaa, miten Honor on kasvanut vain kolmessa vuodessa maailmanlaajuiseksi huippubrändiksi. Honor panostaa vahvasti uusiin innovaatioihin muun muassa silmäystävällisissä näytöissä sekä taittuvissa puhelimissa, ja tiedot viittaavat innovaatioiden tuottavan myös tulosta.

Honor on saavuttanut lähes 200 prosentin myynnin kasvun kansainvälisillä markkinoilla tänä vuonna. Kuten tutkimusyhtiö Counterpoint Researchin tuorein raportti osoittaa Honor on ainoa viidestä suurimmasta brändistä, joka koko Euroopan markkinoilla koki kasvua tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Kiinassa Honor pitää kärkipaikkaa sekä taittuvien puhelimien markkinoilla että kokonaismarkkinaosuudessa vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

Mikä on älylaitteiden tulevaisuus?

Honor Magic V2

Fortunen Aasian osaston toimituspäällikön Clay Chandlerin juontamassa paneelikeskustelussa käsiteltiin laajaa kirjoa kiehtovia aiheita teknologian kärjestä, mukaan lukien taittuvia älypuhelimia, ihmiskeskeistä näyttöteknologiaa ja laitteessa tapahtuvaa tekoälyä.

”Liike-elämä astuu innostavaan uuteen aikakauteen, ja teknologia tulee olemaan keskeisessä roolissa. Uskomme, että ihmiskeskeiset innovaatiot mahdollistavat uusia mahdollisuuksia älylaitteiden seuraavalle sukupolvelle. Taittuvat laitteet ovat juuri siirtymässä valtavirtaan, laitteessa tapahtuva tekoäly raivaa tietä muuntautumiskykyiselle aikakaudelle, ja ihmiskeskeiset teknologiat, kuten silmien mukavuuteen keskittyvä näyttöteknologia, parantavat ihmisen ja laitteen vuorovaikutuskokemuksia. Meidän näkökulmastamme tämä on seuraava askel älylaitteille”, totesi Honorin markkinointijohtaja tohtori Ray Guo.

Paneelikeskustelun aikana puhujat jakoivat näkemyksiään taittuvien älypuhelinten kehityksestä. Mielenkiintoinen vertaus tehtiin taittuvien älypuhelinten ja sähköautojen välillä – molemmat ovat mullistaneet toimialojaan rohkeilla uusilla konsepteilla, joilla pyritään tekemään asioista parempia. Samoin viimeisimmät tiedot osoittavat, että yli 64 prosenttia korkean hintaluokan älypuhelinkäyttäjistä Kiinassa ovat valmiita siirtymään taittuviin puhelimiin. Tämä vihjaa siitä, että taittuvanäyttöisistä älypuhelimista on tulossa valtavirtaa.

Aiemmin taittuvien laitteiden keskeiset käyttäjien kokemat haasteet olivat erityisesti kannettavuus, kestävyys ja akun kesto. Nyt uusimmat laitteet kuten Honor Magic V2 ovat yhtä ohuita ja kevyitä kuin perinteinen lippulaivapuhelin, tarjoten samalla kaikki taittuvan näytön tuomat edut. Honor Magic V2 on testattu kestämään vähintään 400 000 taittoa, mikä edustaa erinomaista kestävyyttä, ja siinä on käytetty pii-hiili-akkuteknologiaa koko päivän kestävän akun varmistamiseksi.

Näiden haasteiden ratkaisemisen jälkeen Honor on äskettäin saavuttanut merkittävän virstanpylvään valmistaessaan 1 miljoonaa taittuvaa laitetta tehtaallaan. Tutkimusyhtiö Omdian mukaan Honorin uusin Magic V2 on tällä hetkellä Kiinan markkinoiden myydyin taittuvanäyttöinen puhelin, nappaamalla 25 prosentin osuuden laajenevalta taittuvien puhelimien markkinoilta yksittäisenä laitteena.

Tuotannon kasvava mittakaava osoittaa, miten Honor vie teollisuuden toimitusketjua eteenpäin, ja että taittuvien laitteiden tuotanto on kypsymässä. Ylittämällä 1 miljoonan laitteen virstanpylvään Honor osoittaa, että toimitusketju on saavuttamassa massatuotannon vaiheen, jossa valmistusprosessi on automatisoidumpi ja tehokkaampi. Tämä hyödyttää teollisuutta laajemminkin lisäämällä toimitusketjun luottamusta ja kannustaa muita brändejä innovoimaan taittuviin laitteisiin, mikä puolestaan alentaa hintoja ja tekee taittuvista älypuhelimista entistä saavutettavampia.

HONOR panostaa ihmiskeskeisiin innovaatioihin perustamalla erillisen Eye Comfort -laboratorion

Ihmiskeskeinen teknologinen innovointi oli toinen keskeinen teema paneelikeskustelussa. Tohtori Ray Guo kertoi, että Honorille tämä tarkoittaa käyttäjien todellisten ongelmien tunnistamista ja ratkaisemista.

Tutkimukset osoittavat, että maailmanlaajuisesti vähintään 2,2 miljardilla ihmisellä on näköongelmia, ja että vähintään miljardi näistä olisi voitu ehkäistä. Tämän tutkimuksen perusteella Honor asetti silmien mukavuusnäyttöteknologian ensisijaiseksi teemakseen, jonka myötä yritys on sijoittanut yli 140 miljoonaa dollaria näyttöteknologian tutkimukseen ja kehitykseen, jonka myötä Honor on kehittänyt yli 500 näyttöön liittyvää patenttia. Viimeisimpänä Honor on avannut uuden erillisen Eye Comfort -laboratorion vahvistaakseen asiantuntemustaan tällä alalla.

”Tällä uudella laboratoriolla toivomme luovamme keitaan silmien mukavuudelle näköongelmien autiomaassa”, kommentoi tohtori Ray Guo.

Sijoituksen mukaisesti Honor on esitellyt sarjan innovatiivisia silmien mukavuusominaisuuksia, kuten 3840Hz PWM -himmennystekniikan ja Circadian Night Display -ratkaisun, joiden avulla voidaan suojella paremmin käyttäjien silmiä, ja nämä innovaatiot leviävät vähitellen laajemmin alalla.

Esimerkiksi sen jälkeen kun Honor esitteli korkean taajuuden PWM-himmennyksen silmien mukavuusominaisuudet, 12 muuta älypuhelinbrändiä on ottanut teknologian käyttöön, ja nyt yli 90 prosenttia Kiinan älypuhelinnäytöistä sisältää silmien mukavuusominaisuuksia, kuten korkeataajuisen PWM-himmennyksen.

Honor vapauttaa laitteessa tehtävän tekoälyn potentiaalin tulevassa puhelimessaan

Tekoäly oli epäilemättä yksi keskustelun odotetuimmista aiheista. Honor on sijoittanut tekoälyyn useiden vuosien ajan ja on esitellyt alustatason tekoälyn parantaakseen älypuhelinkäyttäjien kokemusta aikomusperusteisilla tekoälypalveluilla.

Lokakuussa Qualcomm Snapdragon Summitissa Honor paljasti, että tuleva HONOR Magic6 -älypuhelin tulee sisältämään Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiristä käyttövoimansa saavan On-device LLM -ominaisuuden. Honor uskoo hybriditekoälymalliin, hyödyntäen laitteessa tapahtuvaa tekoälyä personoidun sisällön ja palvelujen tarjoamiseksi samalla varmistaen käyttäjän yksityisyyden, kun tiedot pysyvät laitteessa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor