HMDNokiaYleinen

Edullisen Nokia 2.3 -puhelimen toimitukset alkoivat tänään Suomessa

Nokia 2.3

HMD Global on aloittanut tänään edullisen Nokia 2.3 -puhelimen toimitukset Suomessa. Kyseessä on joulukuussa julkaistu 119 euroa maksava uutuuspuhelin, joka tarjoaa muun muassa suuren näytön, kaksoiskameran sekä tyylikkään muovirakenteen.

Suomessa Nokia 2.3 -puhelimen toimitukset on aloitettu tänään 27. tammikuuta useiden suomalaisien jälleenmyyjien kautta. Puhelimesta on tarjolla kolme tyylikästä väriversiota, jotka ovat syaanivihreä, hiekka sekä hiili.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2.3 on varusteltuna muovisella rakenteella sekä tutuilla alemman hintaluokan ominaisuuksilla. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,2 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myöskin 19:9-kuvasuhde sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio A22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa jopa 512 gigatavun muistikortilla.

Kameroita Nokia 2.3:n takaosassa on peräti kaksi kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja toinen kameroista on 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuudeksi on mainittu 5 megapikseliä. Nokia 2.3 on varusteltuna myöskin 4000 milliampeeritunnin akulla, jonka luvataan kestävän jopa kaksi päivää. Laitetta ladataan micro-USB-liittimen kautta ja siinä on myöskin perinteinen 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

Nokia 2.3 -puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät löytyvät kootusti Hintaseuranta.fi -palvelun kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD