OnePlusYleinen

Edulliset OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet esiteltiin – tarjoavat melunvaimennuksen sekä IP55-luokituksen

OnePlus Nord Buds 2

OnePlus on esitellyt tänään globaaleille markkinoille OnePlus Nord CE 3 Lite 5G -puhelimen rinnalla myös uudet Nord Buds 2 -kuulokkeet. Kyseessä ovat seuraajat viime vuoden Nord Buds -kuulokkeille, ja samalla kyseessä on samat kuulokkeet, jotka nähtiin jo Kiinassa nimellä OnePlus Buds Ace.

Uutuuskuulokkeissa on OnePlussan aikaisemmista Nord Buds -kuulokkeista tuttu muotoilu, jonka keskiössä on kulmikkuus. Kuulokkeet perustuvat tulpalliseen toteutukseen ja niissä on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Thunder Grey ja valkoinen Lightning White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa äänenlaadusta vastaa 12,4 millimetrin dynaamiset elementit. OnePlussan mukaan elementteihin lisätty titaanikerros värähtelevään kalvoon parantaa äänen jäykkyyttä ja tarjoaa välittömän vasteen kristallinkirkkaamman äänen tuottamiseksi. BassWave Enhancement -teknologian ansiosta OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet mahdollistaa valmistajan mukaan äänisisällön pysymisen alkuperäisen laatunsa mukaisena.

Uutena ominaisuutena mukaan on saatu taustamelunvaimennus. OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet pystyvät vaimentamaan melua 25 desibelin verran. Lisäksi kuulokkeiden kaksoismikrofonin ja tekoälyalgoritmin luvataan parantavan puheluiden selkeyttä. Läpinäkyvyystilan ansiosta käyttäjät voivat kuunnella musiikkia myös tilanteissa, joissa heidän on tärkeää kuulla ulkopuoliset äänet taustalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaatua parantaa Master EQ -taajuuskorjain, jossa on vaihtoehtoina useita tiloja, kuten Balanced, Serenade, Bass ja Bold sen mukaan millaista ääntä haluaa korostaa. OnePlus Nord Buds 2 tukee myös Dolby Atmos -teknologiaa ja Dirac Audio Tuner mahdollistaa tasaisemman suorituskyvyn ja äänen korkeamman tarkkuudella, etenkin kun kuulokkeet on yhdistetty OnePlus-laitteeseen.

Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.3 -versio ja kantamaksi on ilmoitettu noin 10 metriä. Pelitilassa kuulokkeiden viiveen kerrotaan olevan vain 47 millisekuntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Kuulokkeet itsessään painavat 4,7 grammaa ja latauskotelon paino on 37,5 grammaa. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Kuulokkeet tukevat napautusohjausta, jolla voidaan hallita musiikkia.

Suomessa OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet tulevat saataville 20. huhtikuuta. Hintaa kuulokkeilla on 69 euron verran.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus