OnePlusYleinen

OnePlus Buds Ace -kuulokkeet julkaistiin – alle 35 eurolla pitkä akunkesto ja mielenkiintoisia ominaisuuksia

OnePlus Buds Ace

OnePlus on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa OnePlus Ace 2 -puhelimen rinnalla myös uudet OnePlus Buds Ace -kuulokkeet. Kyseessä ovat muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan seuraajat globaalisti myynnissä oleville OnePlus Nord Buds -kuulokkeille. Odotettavasti kuulokkeet julkaistaan myöhemmin nimellä Nord Buds 2.

Uutuuskuulokkeissa on OnePlussan aikaisemmista Nord Buds -kuulokkeista tuttu muotoilu, jonka keskiössä on kulmikkuus. Kuulokkeet perustuvat tulpalliseen toteutukseen ja niissä on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. OnePlus Buds Ace -kuulokkeet esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Ace -kuulokkeissa äänenlaadusta vastaa 12,4 millimetrin dynaamiset elementit. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.3 -versio ja kantamaksi on ilmoitettu noin 10 metriä. Pelitilassa kuulokkeiden viiveen kerrotaan olevan vain 47 millisekuntia.

Akunkesto on kuulokkeissa 7 tuntia yhdellä latauksella, sillä kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut. Latauskotelon avulla akunkesto nousee 30 tuntiin ja kotelossa on 480 milliampeeritunnin akku. OnePlus Buds Ace -kuulokkeet tukevat pikalatausta USB-C-liittimen kautta, sillä 10 minuutin latauksella saa 5 tuntia kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet itsessään painavat 4,7 grammaa ja latauskotelon paino on 37,5 grammaa. Kuulokkeet tukevat OnePlussan laitteissa nopeaa pariliitosta. Yksi ominaisuus on myös puhelun aikainen tekoälyyn pohjautuva melunvaimennus, mutta aktiivista melunvaimennusta ei ole. Kuulokkeet tukevat napautusohjausta, jolla voidaan hallita musiikkia.

Käytännössä OnePlus Buds Ace -kuulokkeet ovat vain minimaalinen päivitys OnePlus Nord Buds -kuulokkeisiin. Todennäköisesti kuulokkeet julkaistaan pian globaalisti. OnePlus Buds Ace -kuulokkeet maksavat Kiinassa 249 juania, joka vastaa 34 euroa.

Lähde: OnePlus Buds Ace -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus