ElisaYleinen

Elisa toi saataville prepaid-liittymän eSIMillä ensimmäisenä Suomessa

Verkko-operaattori Elisa on tuonut Suomessa ensimmäisenä tarjolle prepaid-liittymän eSIM-ratkaisulla. Aikaisemmin prepaid-liittymät ovat perustuneet fyysiseen SIM-korttiin, mutta jatkossa sitä ei enää tarvita.

Prepaid eSIM mahdollistaa liittymän hankkimisen suoraan puhelimeen ilman viiveitä. Elisan mukaan eSIM-ratkaisu sopii erinomaisesti matkailijoille, mökkeilijöille tai jatkuvaan käyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi eSIM-ratkaisu toimii täysin samalla tavalla kuin aikaisemmatkin prepaid-liittymät, mutta ainoastaan ilman fyysistä SIM-korttia. Liittymän kerrotaan toimivan Elisan 4G- ja 5G-verkoissa ja mukana on rajaton netti Suomessa.

Prepaid eSIM –liittymä on kuukausimaksuton, mutta liittymälle on valittava latausvalikoimasta ensimmäinen lataus oston yhteydessä.

eSIM on puhelimeen tai muuhun älylaitteeseen sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. eSIMin ansiosta ei tarvitse perinteistä fyysistä SIM-korttia, vaan liittymä voidaan avata laitteeseen sähköisesti. Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin varmistaa, että puhelin tai muu laite tukee eSIM-ratkaisua. Viime aikoina eSIM-tuki on yleistynyt kovaa vauhtia monien valmistajien puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa myös huomauttaa, että mobiilivarmenne ei toimi eSIM tai prepaid-liittymissä. Lisäksi MultiSIM -palvelu ei ole saatavilla Saunalahti Prepaid- tai Saunalahti Prepaid eSIM -liittymään.

Lisäksi tällä hetkellä prepaid eSIM –liittymää ei ole mahdollista siirtää laitteesta toiseen. Elisan mukaan mahdollisuus siirtää liittymä toiseen laitteeseen ja vaihtaa fyysisen SIM-kortti eSIMiksi on tulossa myöhemmin.

Lisätietoja prepaid eSIM -liittymistä ja tilausvaihtoehdoista löytyy Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa