AndroidOnePlusYleinen

Ensimmäinen luotettava kuva OnePlus 5T -puhelimesta julki – vahvistaa uuden näytön

OnePlus esitteli kesällä uusimman OnePlus 5 -lippulaivapuhelimen, mutta jo nyt muutama kuukausi myöhemmin yhtiöltä odotetaan uutta puhelinta. OnePlus on esimerkiksi myynyt OnePlus 5:n pitkälti loppuun monessa maassa, eikä lisää puhelimia ole tullut saataville, joka on selvä vihjaus uudesta puhelimesta. Tällä kertaa Android Authority on julkaissut luotettavalta vaikuttavan kuvan, jossa väitetään esiintyvän OnePlus 5T.

Viime vuonna saatiin nähdä OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimet, joten tänä vuonna voitaisiin luonnollisesti nähdä OnePlus 5T. Huhujen mukaan puhelin saatettaisiin julkaista marraskuussa ja myynti alkaisi vielä saman kuukauden aikana. Android Authorityn julkaisemassa kuvassa voidaan olettaa esiintyvän OnePlus 5T ”virallisesti” ensimmäistä kertaa. Jos kyseessä on aito kuva, niin OnePlus 5T -puhelimeen voidaan todella odottaa huhuttua 18:9-kuvasuhteen näyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodettu kuva

OnePlus 5T -puhelimeen voidaan odottaa myös noin 6 tuuman Full HD+ -näyttöä sekä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi OnePlus 5T:ssä sormenjälkilukijan uskotaan siirtyvän laitteen taakse uuden näytön takia. Muista muutoksia OnePlus 5 -malliin verrattuna ei toistaiseksi tiedetä.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android