AppleiOSYleinen

Ensimmäinen ”virallinen kuva” julki Apple iPhone XS -puhelimista

Apple kertoi eilen järjestävänsä tilaisuuden 12. syyskuuta, jossa tullaan todennäköisesti näkemään ainakin kolme uutta iPhone-puhelinta. Tilaisuuden antimiin voi lisäksi kuulua uusi Apple Watch sekä uudet iPad Pro -tabletit. Tällä kertaa 9TO5Mac.com -sivusto on saanut käsiinsä kuvan, jossa esiintyy väitetysti ensimmäistä kertaa iPhone XS -puhelimet niin sanotussa virallisessa kuvassa.

Applen odotetaan esittelevän 5,8 tuuman ja 6,5 tuuman näytöillä varustellut puhelimet, joita molempia kutsutaan nimellä ”iPhone XS”. Vuodetussa kuvassa uskotaan esiintyvän molemmat iPhone XS -puhelimet. Kuvasta saadaan esimakua myös uudesta kultaisesta väriversiosta, jollaista odotettiin jo viime vuonna iPhone X -puhelimeen, mutta sitä ei koskaan virallisesti tuotu myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkempia yksityiskohtia tulevista iPhone XS -puhelimista ei toistaiseksi ole. Kyseessä on OLED-näytöllinen puhelin, joka on tarjolla kahdessa koossa. Huhuissa iPhone XS -puhelimet ovat Applen tämän vuoden ”päätuotteet”, jotka ovat varsin kalliita. Pienemmän version odotetaan maksavan noin 900 dollaria ja suuremman jopa 1000 dollaria. Applelta odotetaan lisäksi kolmatta iPhone-puhelinta, jossa on 6,1 tuuman LCD-näyttöpaneeli. Toistaiseksi tämän puhelimen nimeä ei ole tiedossa.

9TO5Mac.com -sivusto julkaisi myös kuvan tulevasta Apple Watch Series 4 -älykellosta ja siitä voit lukea lisää täältä.

Lähde: 9TO5Mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple