AppleTeknologiaYleinen

Esiintyykö kuvissa iPhone 7:n varhainen prototyyppi? – ei enää kotinäppäintä

s_c033f107b9f143eb96a1c219a8112578

Apple julkaisi tänä vuonna uudet iPhone 6s ja iPhone 6s Plus puhelimet, jotka ovat olleet yhtiölle luonnollisesti valtava menestys. Luonnollisesti myös heti uusien mallien julkaisun jälkeen ruvetaan kuulemaan erilaisia huhuja tulevasta seuraavan sukupolven mallista. Voimme olettaa, että Apple kehittää jo ensi vuoden iPhone -puhelimia, joiden huhutaan kantavan iPhone 7 -nimeä. Siinä missä iPhone 6s -mallit sisälsivät vain pieniä teknisiä parannuksia iPhone 6 -malleihin verrattuna, niin iPhone 7 odotetaan olevan jotain täysin uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään nettiin on valunut kuvia, joiden kerrotaan olevan peräisin Applen tuotantoyksiköstä. Kuvissa väitetään esiintyvät iPhone 7:n varhainen prototyyppi, mutta jos kuvat ovat aitoja, niin puhelin saattaa tulla muuttamaan vielä radikaalista siihen mitä varhaisia prototyyppeja nyt näemme.

Kuvat osoittavat, että huhutusti iPhone 7 ei tulisi enää sisältämään kotinäppäintä. Huhujen mukaan Apple koittaa saada sormenjälkilukijan integroitua kosketusnäyttöön, joka erottaisi sen muista markkinoilla olevista puhelimista ensi vuonna.  Kuvat osoittavat myös, että voimme ensi vuonna nähdä täysin uudella muotoilulla varustetun iPhonen.

Vaikka kuvien aitoutta emme voi vahvistaa, niin voimme kuitenkin saada käsityksen siitä, mitä Applelta on ensi vuonna luvassa.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple