AndroidHuaweiYleinen

Huawei Honor 7X julkistettanee CES2016 -messuilla tammikuussa

Honor 7x

Huawei valmistelee paraikaa lehdistötilaisuutta, joka pidetään 5. tammikuuta CES2016 -messuilla. Huhujen mukaan Huawein olisi tarkoitus julkaista ainakin yksi uusi Honor -malliston jäsen. Puhelin tulisi kantamaan Honor 7X -nimeä. Aiemmin on myös huhuttu Honor 7 Plus sekä Honor 5X Plus -puhelimista, mutta Honor 7X väitetään olevan se puhelin mikä näkee päivänvalon tammikuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

129428960Huawei on vihjannut myös, että yhtiö saattaa aloittaa Honor -malliston myynnin myös Yhdysvalloissa. Yhtiön mukaan tästä kerrotaan lisää nimenomaan CES2016 -messujen aikana.

Honor 7X on ilmestynyt myös GFXBenchin -tilastoihin, josta paljastuivat puhelimen tekniset tiedot. Vaikka puhelimeen odotetaan suurta 5,7 -tuuman kosketusnäyttöä, niin GFXBench näyttää, että puhelimesta löytyisi vain 5,2 tuuman kosketusnäyttö, on arveltukin, että tässä kohtaa on virhe. Puhelimen kerrotaan toimivan Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmällä. Honor 7X odotetaan myös kahdeksanytimistä HiSilicon Kirin 935 -järjestelmäpiiriä, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan myös 13 ja 8 megapikselin kameroita.

honor_ces2016

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android