AndroidMWCSonyYleinen

Esiintyykö tässä kuvassa Sonyn tuleva lippulaivapuhelin?

Väitetty Sonyn tuleva lippulaivapuhelin

Sony tulee järjestämään oman lehdistötilaisuutensa Mobile World Congress -messujen avajaispäivänä ensi viikon maanantaina 27. helmikuuta, jolloin tulemme suurella todennäköisyydellä näkemään Sonyn alkuvuoden älypuhelinuutuudet.

On huhuttu, että Sony olisi aikeissa julkaista MWC -messuilla tänä vuonna jopa viisi uutta älypuhelinta eri hintaluokissa. Nyt nettiin on vuotanut kuva, jossa väitetään esiintyvän Sonyn lippulaivapuhelin. Tällä hetkellä emme voi vahvistaa tai kumota kuvan aitoutta, mutta kaikki vuodot kannattanee kuitenkin ottaa pienellä varauksella. Kuvassa oleva puhelin on muotoilultaan myös pitkälti samanlainen kuin viime vuonna esitelty Xperia XZ, joten kuva saattaa olla myös muokattu.

Vuodetun kuvan perusteella puhelimessa olisi varsin pienet näyttöä kiertävät kehykset, joissa ei olisi mitään ihmeellistä, koska vuoden 2017 aikana vastaavaan ideologiaan perustuvia puhelimia on tulossa monilta valmistajilta. Tällä hetkellä kuvassa esiintyvästä puhelimesta ei tiedetä vielä mitään teknisiä ominaisuuksia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android