Arvostelussa Huawei MediaPad M3 – pieni, mutta tehokas pikkutabletti hyvällä äänentoistolla

2
Näytetään 1

Huawei julkaisi viime vuonna IFA-messuilla Berliinissä uuden MediaPad M3 -tabletin, joka on teknisesti houkutteleva. Uutuustabletti saapui myös SuomiMobiilin testiin ja yllätyimme tabletin kyvykkyydestä sekä laadukkuudesta. Viime vuonna pääsimme testaamaan myös tabletin edeltäjää, eli MediaPad M2 8.0. MediaPad M2 ei päässyt yllättämään, mutta sillä oli kuitenkin muutamia vahvuuksia. Nyt MediaPad M3:n kanssa Huawei on tehnyt monet asiat paljon paremmin, joka näkyy myös hinnassa.

MediaPad M3:n vahvuuksia ovat erityisesti kokonaan metallinen rakenne sekä vahvat tekniset tiedot, joita tämän kokoluokan tabletissa ei ole nykyään totuttu näkemään. MediaPad M3:n näyttö on 8 tuumaa ja sen tarkkuus QHD tasoa, joka tekee tabletin näytöstä markkinoiden parhaimmistoa.

Testiimme päätynyt Huawei MediaPad M3 oli väritykseltään harmaa ja siitä löytyi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Testikappaleessamme oli tuki myös 4G LTE -yhteyksille. Tässä artikkelissa tulemme tarkastelemaan Huawei MediaPad M3:n ominaisuuksia sekä sen myyntivaltteja Android-tablettien markkinoilla. Samalla myös perehdytään tabletin vahvuuksiin ja heikkouksiin.

Tekniset tiedot
Huawei MediaPad M3
Mitat: 215.5 x 124.2 x 7.3 mm
Paino: 310 g
Näyttö: 8.4 tuumaa IPS LCD (1600 x 2560)
Suoritin: kahdeksanytiminen Kirin 950 (Mali-T880 MP4)
Muisti: 4 gigatavua RAM-muistia 32/64 gigatavua sisäistä tallennustilaa
Kamerat: 8 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera
Akku: 5100 mAh (ei irrotettava)
Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 Marshmallow (EMUI 4.1)
Muuta: sormenjälkilukija/muistikorttipaikka

Myyntipakkaus

Tabletti toimitetaan tyylikkäässä vaaleassa pakkauksessa, jonka päälle on painettu kultaisella värillä Huawein logo ja tabletin mallinimi. Myyntipakkauksen päällä on myös Harman Kardon -logo, joka osoittaa, että tabletissa hyödynnetään Harman Kardonin kanssa yhteistyössä kehitettyä ääniteknologiaa.

Myyntipakkausta avatessa ensimmäiseksi esille tulee itse tabletti sekä H300 -nappikuulokkeet, jotka ovat AKG:n suunnittelemat. Pakkaukseen kuuluvat myös normaalisti micro-USB -johto, laturi, SIM-korttiluukun avain sekä muovinen näytön suojakalvo. Myyntipakkauksen lopulliseen kokoonpanoon kuuluu myös pikakäyttöopas, jota tosin ei meille saapuneesta testilaitteesta vielä löytynyt. Kokonaisuudessaan MediaPad M3:n myyntipakkaus on laaja ja varsinkin tyylikkäiden ja laadukkaiden kuulokkeiden sisällyttäminen mukaan ei ole ollut koskaan itsestäänselvyys.

Muut osiot:

 1. Alkusanat ja myyntipakkaus (Olet tässä)
 2. Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot
 3. Näyttö ja kamerat
 4. Tekniikka, sormenjälkilukija, akku ja käyttöjärjestelmä
 5. Yhteenveto

Huawei MediaPad M3 arvostelu

79%
79%
Hyvä pikkutabletti
 • Laatu
  9.5
 • Käytettävyys
  9
 • Akku
  9
 • Näyttö
  9
 • Kamerat
  5
 • Ohjelmisto
  7
 • Hinta-laatusuhde
  7
Näytetään 1

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: