Yleinen

Evan Blass julkaisi Samsung Galaxy S8+:n lopulliset tekniset tiedot

Samsung Galaxy S8+:n tekniset tiedot / Kuva: Evan Blass

Evan Blass on julkaissut tänään Twitter-tilillänsä Samsungin tulevan lippulaivapuhelin Galaxy S8+:n lopulliset tekniset tiedot. Tiedoissa ei ole juurikaan mitään uutta, jota ei olisi jo aikaisemmin tiedetty, sillä Blass julkaisi puhelimien tiedot jo tammikuussa VentureBeat.com -sivustolla.

Jo aikaisemmin vuodettujen tietojen perusteella pienemmässä Galaxy S8 -puhelimessa olisi 5,8 tuuman näyttö ja suuremmassa Galaxy S8+:ssa 6,2 tuuman näyttö. Molempien puhelimien näytön kerrotaan olevan Super AMOLED -teknologiaan perustuvia ja QHD -tasoisia. Näyttöihin odotetaan erikoista 18,5:9 -kuvasuhdetta, joka poikkeaa hieman normaalisti puhelimissa totutusta 16:9 -kuvasuhteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tulevien puhelimien sisuksissa kerrotaan olevan Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri tai Samsungin oma Exynos -järjestelmäpiiri markkina-alueesta riippuen. Tallennustilaa kerrotaan olevan perusmallissa 64 gigatavua ja RAM-muistia 4 gigatavua. Molemmissa puhelimissa on myös Googlen uusin Android Nougat -käyttöjärjestelmä. Akun koko on pienemmässä puhelimessa 3000 milliampeerituntia ja suuremmassa hieman suurempi 3500 milliampeerituntia. Puhelimissa on myös USB-C -tyypin latausliitin, jonka vierestä löytyy myös normaali 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Galaxy S8 -puhelimissa on 12 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera. Kuvan perusteella myös Galaxy S8 -puhelimet saavat Galaxy Note 7:ssä esitellyn iirisskannerin. Sormenjälkilukija on siirretty puhelimen taakse ja laitteet ovat vedenkestäviä. Evan Blassin nyt julkaiseman kuvan perusteella ainakin Galaxy S8+ tulee saamaan tuen langattomalle lataukselle ja muistikortille.

VentureBeat -sivustolla Evan Blassin julkaisemien tietojen perusteella uudet Galaxy S8 -puhelimet tullaan julkaisemaan 29. maaliskuuta New Yorkissa. Puhelimet tulevat maksamaan Euroopassa todennäköisesti 799 euroa (5,8 tuuman versio) ja 899 euroa (6,2 tuuman versio), molempien myynnin odotetaan alkavan 21. huhtikuuta.

Samsung Galaxy S8 & Galaxy S8+

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen