AndroidLGYleinen

Evan Blassin julkaisema kuva vahvistanee myös LG V30+ -puhelimen

Mobiilivuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillänsä jälleen uusia tietoja LG:n tulevasta V30 -lippulaivapuhelimesta. Tällä kertaa Blass on julkaissut myös kuvan, joka todennäköisesti vahvistaa, että LG V30:n rinnalla julkaistaan myös LG V30+ -versio.

LG V30+:n odotetaan olevan pitkälti hyvin samanlainen normaalin version kanssa, mutta plus-versiossa uskotaan kuitenkin olevan muun muassa enemmän muistia. Normaalissa LG V30 -versiossa on huhuttu olevan 64 gigatavua tallennustilaa, kun taasen LG V30+ -malliin odotetaan 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

LG on itse vahvistanut, että LG V30 tulee saamaan OLED FullVision -näytön sekä kaksoiskameran. Blassin aikaisemmin julkaisemasta kuvasta voidaan nähdä, että LG V30:n näyttö on lähes vastaava kuin LG G6 -mallissa. Puhelin rakentuu myös lasisesta takapinnasta sekä metallisesta kehyksestä. Blass on paljastanut Twitterissä, että LG V30:n perusversio tulee saamaan Hi-Fi DAC -ominaisuuden globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG V30:n odotetaan olevan myynnissä 15. syyskuuta ja hinnoittelun on huhuttu alkavan 700 dollarista. LG V30+ -version hinnoittelun odotetaan olevan 875 dollarin tietämissä. LG tulee julkaisemaan uutuuspuhelimet 31. elokuuta.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android