SamsungYleinen

Galaxy Note10 -puhelimet päätyivät Samsung Suomen tukisivustolle – Vahvistus tuleville väriversioille

Suomeen tulevat versiot ovat Dual-SIM-variantteja.

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Note10+ sekä Galaxy Note10 -älypuhelimet 7. elokuuta New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa. Tulevista huippupuhelimista tiedetään jo ennen julkaisua paljon ja nyt Samsung on itse vahvistanut muun muassa Galaxy Note10 -puhelimien väriversioiden viralliset nimet omilla sivuillansa.

Samsung Suomen virallisille tukisivuille on ilmestynyt oma valikkonsa julkaisemattomalle Galaxy Note10+ -puhelimelle, jonka Suomeen saapuva versionumero on SM-N975FZSGNEE ja kyseessä on Dual-SIM-variantti, johon on siis nimensäkin mukaisesti mahdollista asettaa kaksi SIM-korttia. Suomen tukisivusto ei valitettavasti vahvista Galaxy Note10+ -version tallennustilaversiota, mutta muutamien muiden maiden tukisivut ovat vahvistaneet pienimmäksi tallennustilaksi 256 gigatavua, mutta myös 512 gigatavun versio on tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Galaxy Note10 -perusversio on paljastunut Samsung Suomen tukisivuilta, mutta sivut eivät pääse paljastaman yhtään sen enempää kuin Galaxy Note10+ -versiostakaan. Galaxy Note10:n Suomeen saapuvan puhelimen versionumero on SM-N970FZKDNEE ja siinä on Dual-SIM-tuki.

Tukisivustot vahvistavat lisäksi myös, että molemmat Galaxy Note10 -puhelimet ovat tulossa myyntiin ainakin Aura Glow-, Aura Black- ja Aura White -väreissä. Aikaisempia huhuja Galaxy Note10 -puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Samsung Galaxy Note10:n tukisivu.

Samsung Galaxy Note10+:n tukisivu.

Lähde: Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy Note10, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung