AndroidHuawei

Gigantti aloitti tyyriin Huawei Mate 9 Pro Porsche Designin myynnin Suomessa

Huawei esitteli marraskuussa Mate 9- ja Mate 9 Pro -huippupuhelimet, jotka saapuivat Suomessa myyntiin joulukuussa. Huawei julkaisi Mate 9 Prosta myös erikoisversion Huawei Mate 9 Pro Porsche Designin, joka on toteutettu Porschen kanssa. Huawei kertoi vielä marraskuussa, että erikoisversio ei ole saapumassa Suomessa myyntiin.

Gigantti on kuitenkin aloittanut hiljattain myös Huawei Mate 9 Pro Porsche Designin myynnin. Puhelimelle hinnaksi ilmoitetaan 1499 euroa, joka on varsin paljon verrattuna teknisesti täysin vastaavaan normaaliin Mate 9 Pro -versioon, jonka hinta on tällä hetkellä 800 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Mate 9 Pro Porsche Design on vastaava Mate 9 Pron kanssa lukuun ottamatta suurempaa sisäistä muistia. Näyttö on kooltaan 5.5 tuumaa ja se on QHD-tasoinen. Laitteesta löytyy yksi versio, jossa on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tehoista huolehtii Kirin 960 -järjestelmäpiiri. Puhelimen takaa löytyy Leican ja Huawein yhteistyössä valmistama kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin F2.2 RGB-sensorista sekä 20 megapikselin F2.2 monokromisensorista. Kamerasta löytyy 2 x Hybrid Zoom. Akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia.

Huawei Mate 9 Pro käväisi SuomiMobiilin testissä viime vuoden lopulla ja arvostelun siitä voit lukea täältä.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. F 2.2 tarkoittaa toki objektiivin valovoimaa, ei sensorin. Valovoima objektiiveissa on kyllä nykymittapuun mukaan yllättävän huono – huippulaitteissa ollaan oltu jo jonkin aikaa alle 2:n lukemissa. No ehkä tässä tapauksessa 2 kameraa jotenkin korjaa tilannetta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android