XiaomiYleinen

Gigantti paljasti Xiaomi Mi 11 Ultran hinnan Suomessa – selvästi kalliimpi kuin odotettiin

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut tuovansa yhtiön kehittyneimmän ja kalleimman puhelimen, eli Xiaomi Mi 11 Ultran myyntiin Suomessa rajoitetusti. Valitettavasti tarkkaa päivää tai hintaa puhelimelle ei ole vielä annettu, mutta nyt Gigantti on antanut hieman paremman kuvan laitteen yksityiskohdista Suomen markkinoilla.

Gigantti on listannut Xiaomi Mi 11 Ultran verkkokaupassaan paljastaen hinnan ja julkaisupäivän. Gigantin mukaan puhelimen julkaisu tapahtuu 17. toukokuuta ja tarjolle tulisivat molemmat väriversiot, eli keraamiset valkoinen ja musta. Gigantti on myös ilmoittanut puhelimen hinnaksi 1299 euroa 12 + 256 gigatavun muistiversiossa. Xiaomi ilmoitti maaliskuussa puhelimen julkaisun aikaan Xiaomi Mi 11 Ultran maksavan Euroopassa keskimäärin 1199 euroa, joten Suomessa puhelin saa pienen hinnankorotuksen. Xiaomi on itse luvannut tiedottaa Xiaomi Mi 11 Ultran saatavuudesta tarkemmin toukokuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 Ultra Gigantin sivulla.

Uusi Xiaomi Mi 11 Ultra on monella tavalla todella mielenkiintoinen älypuhelin, sillä siinä hyödynnetään alan tuoreimpia tekniikoita. Puhelin tarjoaa 6,81 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, tehokkaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä kehittyneen kolmoiskameran. Takaosan kamera koostuu maailman suurimmasta puhelimissa nähdystä 50 megapikselin ISOCELL GN2 -sensorista, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 48 megapikselin periskooppikamerasta. Xiaomi Mi 11 Ultran erikoisuus on pieni takaosaan sijoitettu 1,1 tuuman suuruinen näyttöpaneeli ilmoituksia varten. Lisätietoja Xiaomi Mi 11 Ultrasta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi