HonorYleinen

Honor 50 -puhelimesta paljastui jälleen uusi kuva – saatetaan julkaista tässä kuussa

Studiossa otetussa kuvassa tietokoneen näytöllä odotetaan olevan Honor 50.

Huaweista itsenäistänyt Honor on huhujen mukaan julkaisemassa toukokuun aikana uudet Honor 50 -malliston älypuhelimet, mutta yhtiö ei ole asiaa vielä itse vahvistanut. Jo aikaisemmin Honor 50 -puhelimen muotoilusta saatiin hieman vihiä luonnoskuvista, mutta nyt Weibossa on julkaistu uusi kuva, jossa saatetaan nähdä Honor 50 -puhelin.

Kuva on otettu studiossa, jossa tietokoneen näytöllä on Honor 50 -puhelimen takaosa näkyvissä. Kuvaa zoomaamalla voi saada hyvin selvää puhelimen takaosan toteutuksesta, sillä siinä on kahdesta ympyrästä koostuva muotoilu. Ylemmässä ympyrässä on yksi kamerasensori, jota ympäröi jonkinlainen normaalista poikkeava kehys. Honor 50 -puhelimen pääkameraan on odotettu jonkinlaista irrotettavaa linssiä. Kamera-alueen toisessa ympyrässä on todennäköisesti kaksi kamerasensoria ja sen yläpuolella nähdään LED-salama.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurennettu kuva Honor 50 -puhelimesta.

Aikaisempien huhujen mukaan Honor 50 -mallisto tulisi koostumaan kahdesta mallista, jotka olisivat Honor 50 ja Honor 50 Pro. Ainakin Honor 50 -perusmalliin odotetaan Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä ja mahdollisesti Honor 50 Pro tulee saamaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Joidenkin tietojen mukaan Honor 50 olisi luvassa markkinoille jo toukokuussa, mutta Honor 50 Pro vasta heinäkuussa.

Jos huhut pitävät paikkansa, niin Honor saattaa tarjota Honor 50 -puhelinta vain kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta Honor 50 Pro saatetaan julkaisuajankohdan perusteella nähdä myös globaalisti myynnissä. Honorilla ei ole vielä oikeuksia Googlen palveluihin keskeneräisen siirtymäprosessin takia, mutta Honorin on odotettu tuovan uusia puhelimia Googlen palveluilla myyntiin globaalisti vuoden toisella puoliskolla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor