AndroidGoogleYleinen

Google Daydream View VR-lasit julki – tukee vain Pixel-puhelimia

Kerroimme aikaisemmin Googlen julkaisseen uudet Pixel- ja Pixel XL -puhelimet, mutta odotetusti julkistustilaisuuden antimiin kuului myös muuta. Yksi näistä on Googlen Daydream View VR-lasit. Lasit tulevat saataville marraskuussa 79 dollarin hintalapulla varustettuna.

00_headsetonlyGooglen VR-lasit ovat monellakin tavalla mielenkiintoiset, sillä ne ovat esimerkiksi valmistettu vaahtomuovista ja kankaasta. Googlen mukaan lasit painavat 220 grammaa, joka on reilusti vähemmän, kuin kilpailijoiden valmistamat VR-lasit. Google Daydream View on yhteensopivat tällä hetkellä vain Pixel ja Pixel XL -puhelimien kanssa, mutta monien Android 7.0 -puhelimien pitäisi tulevaisuudessa olla yhteensopivia myös näiden lasien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virtuaalilasien mukana tulee myös ohjain, josta löytyy kotipainike, valikkopainike, ohjauslevy sekä erinäisiä antureita, jotka havaitsevat liikettä.

Daydream View tulee saataville kolmessa värissä, jotka ovat Slate (harmaa), Snow (valkoinen) ja Crimson (punainen). Laitteen ennakkotilaukset alkavat Yhdysvalloissa 20. lokakuuta ja ne tulevat saataville marraskuun alussa. Marraskuussa Daydream View tulee myyntiin myös Kanadassa, Saksassa, Australiassa ja Iso-Britanniassa. Suomen osalta toistaiseksi ei ole mitään tietoa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

 1. Höpö höpö tukee vain Pixel puhelimia. Lasit tukevat jokaista laitetta, mikä saa daydream softa tuen puhelimen valmistajalta kuten esim Zte Axon 7. Ällöttävää klikkaushuorailua. Jotkut ihmiset lukevat vain otsikon ja luulevat, että tuki jää vain Pixel puhelimiin.

  1. Tämä tilanne oli, kun lasit julkaistiin ja kuten artikkelissakin kerrotaan, niin tukea on luvassa myös muille puhelimille. ”Google Daydream View on yhteensopivat tällä hetkellä vain Pixel ja Pixel XL -puhelimien kanssa, mutta monien Android 7.0 -puhelimien pitäisi tulevaisuudessa olla yhteensopivia myös näiden lasien kanssa.”

   1. Pointti oli, että tämä ei selviä otsikosta.

    tukee vain Pixel-puhelimia—>tukee vain Pixel-puhelimia tällä hetkellä

    Sama kuin olisi kirjoittanut, että Venäjä hyökkäsi Suomeen ja myöhemmin selvennettynä artikkelissa, että se olikin vuonna 1939.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android