GoogleYleinen

Google ja McLaren solmivat monivuotisen kumppanuuden – F1-autoissa Android- ja Chrome-logot selvästi nähtävillä

McLaren MCL36-F1-auto.

Google ja McLaren ovat tänään ilmoittaneet monivuotisesta ja suuresta yhteistyöstä. Google on nyt uusi virallinen yhteistyökumppani McLaren Formula 1- ja McLaren MX Extreme E -tiimeille. Jatkossa Googlen tuotteet ja brändit ovat laajemmin läsnä myös formuloissa. Vastaavia kumppanuuksia on aikaisemminkin nähty muidenkin laitevalmistajien osalta.

McLaren päätti yhteistyönsä vuonna 2020 kiinalaisen OnePlussan kanssa. OnePlussan ja McLarenin yhteistyön aikana nähtiin useita tyylikkäitä McLaren-erikoispuhelimia. Toistaiseksi ei ole viitteitä siitä, että vastaavia erikoispuhelimia tultaisiin näkemään Googlen Pixel-puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteistyösopimuksen ansiosta Googlen brändejä lisätään osaksi MCL36-autoa. Android-logo on sijoitettuna muun muassa moottorin kanteen ja Chrome-logon tutut värit löytyvät renkaista. McLarenin tämän kauden kuljettajat ovat Lando Norris sekä Daniel Ricciardo, ja heidän kilpa-asuissaan nähdään Googlen logoja. Lisäksi vastaavia logoja tullaan näkemään McLaren MX Extreme E -ralliautoissa.

Tiedotteessa todettiin myös, että McLaren käyttää 5G-yhteensopivia Android-laitteita ja Chrome-selainta kaikissa toiminnoissaan harjoituksissa, aika-ajoissa ja kilpailuissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme toivottaa Googlen tervetulleeksi McLaren Racing -perheeseen. Google on globaali tekniikan johtaja ja se on ollut uraauurtava innovaattori ihmisten yhdistämisessä ympäri maailmaa. Integroimalla Androidin ja Chromen kaltaiset alustat kaikkiin toimintoihimme, tiimiämme tuetaan paremmin keskittymään ajamiseen. Odotamme jännittävää kumppanuutta, joka kattaa Formula 1:n ja Extreme E:n”, kommentoi McLaren Racingin toimitusjohtaja Zak Brown.

Lähde: McLaren

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google