OnePlusYleinen

OnePlussan ja McLarenin kumppanuus nyt virallisesti ohi – McLaren antoi kommentin

OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlussan ja McLarenin yhteistyön raportoitiin aikaisemmin loppuneen, ja nyt asiaan on saatu vahvistus McLarenin edustajalta. Android Authority -sivuston saaman kommentin mukaan yhteistyö on tullut aikataulun mukaisesti päätökseen, ja sen kerrotaan olleen erittäin menestyksellinen yhteistyö kahden innovatiivisen brändin välillä.

”Aikataulun mukaisesti päätökseen tullut OnePlus-kumppanuutemme on ollut erittäin menestyksellinen yhteistyö kahden ikonisen ja innovatiivisen brändin välillä. Kumppanuuden alusta lähtien vuodesta 2018 OnePlus on ollut kannustava, arvostettu kumppani ja toivomme heille kaikkea hyvää ja toivomme näkevämme heidät tulevaisuudessa.”, kommentoi McLarenin edustaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähitulevaisuudessa ei tulla siis näkemään enää uusi McLaren-älypuhelimia OnePlussalta, jollei brändit päädy tekemään jälleen yhteistyötä tulevaisuudessa. Viimeisin yhteistyön tuloksena syntynyt tuote oli OnePlus Concept One -älypuhelin, joka oli varusteltuna muun muassa McLarenin huippuautoista löytyvällä elektrokromilasilla, joka piilotti taakseen puhelimen kamerat. OnePlus Concept One ei kuitenkaan koskaan saapunut myyntiin asti, sillä kyseessä on konseptipuhelin.

Vuonna 2018 OnePlus julkaisi ensimmäisen OnePlus 6T McLaren -älypuhelimen, jossa oli ulkoisesti selviä eroavaisuuksia perinteiseen OnePlus 6T -puhelimeen. Lisäksi vuonna 2019 OnePlus esitteli toisen McLaren-erikoispuhelimensa OnePlus 7T Pro -puhelimesta, joka jatkoi samoissa jalanjäljissä OnePlus 6T McLaren -puhelimen kanssa. Alapuolella on vielä kuvat kaikista OnePlussan julkaisemista McLaren-erikoispuhelimista.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus