GoogleYleinen

Google Pixel 9 -puhelimen mallinnuskuvat vuotivat – Googlelta tulossa myös Pixel 9 Pro ja Pixel 9 Pro XL

Uutisoimme tammikuun lopulla kuvavuodoista, joissa esiintyi sen hetkisten tietojen mukaan Pixel 9 sekä Pixel 9 Pro. Nyt kuitenkin 91mobiles-sivusto on julkaissut kuvia kolmannesta Pixel 9 -sarjan puhelimesta yhdessä OnLeaksin kanssa.  

Sivuston mukaan Googlelta nähtäisiin tänä vuonna kolme Pixel 9 -sarjan puhelinta, jotka tunnettaisiin nimillä Pixel 9, Pixel 9 Pro sekä Pixel 9 Pro XL. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilun osalta radikaaleja muutoksia Pixel 9 Prohon tai Pixel 9 Pro XL -puhelimeen ei ole. Suurin muutos on se, että puhelimesta löytyisi kolmen takakameran sijaan kaksi takakameraa.  

OnLeaksin mukaan Pixel 9 olisi varustettu 6,03-tuumaisella näytöllä ja puhelimen mitoiksi ilmoitetaan tässä vaiheessa 152,8 x 71,9 x 8,5 millimetriä. Kyseessä olisi nykymittapuulla todella kompakti laite. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rungon muotoilu on hyvin laatikkomainen eikä reunuksesta löydy juurikaan kaarevuutta. Puhelimen takakamerat on sijoitettu Pixel-tyyliin vaakatasoon asetetulle kohoumalle yhdessä LED-salamavalon kanssa. Kuvien perusteella pääkameran rinnalta löytyisi ultralaajakulmakamera. 

Oikeasta kyljestä löytyy virta- sekä äänenvoimakkuus painikkeet. Vasen kylki näyttäisi olevan tyhjä, ja SIM-korttipaikka olisi sijoitettuna puhelimen pohjaan. Pohjasta löytyy myös USB-C-portti sekä kaiutin. Selfiekamera on sijoitettu näytön keskelle ja kameran yläpuolelta löytyy puhelimen toiset kaiuttimet. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 9 -puhelimessa nähtänee Googlen oma Tensor G3 -järjestelmäpiiri. Tallennustilan tai RAM-muistin määrästä ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa. Vuotojen mukaan puhelin tukisi langatonta latausta 15 watin teholla ja tuettuna on Qi2-standardi.  

Google on aiempina vuosina esitellyt Pixel-puhelimet vuoden kolmannella neljänneksellä syys-lokakuussa, joten julkaisu tapahtunee samoihin aikoihin tänäkin vuonna. 

Lähde: 91Mobiles 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google