GoogleYleinen

Google Pixel Tablet -laitteesta kerrottiin uusia tietoa – muuntuu älynäytöksi uudenlaisen telakan avulla

Google Pixel Tablet

Google on esitellyt tänään enemmän myös uutta Pixel Tablet -laitetta, josta kerrottiin ensimmäisen kerran jo keväällä. Valitettavasti tarkkoja tietoja tabletista ei vielä annettu, mutta Google antoi paremman vilauksen laitteen rakenteeseen sekä erikoisominaisuuksiin.

Pixel Tabletissa on kerrottu panostetun vahvasti muotoiluun ja sen luvataan tuntuvan elegantilta kädessä pidettäessä. Tablettiin on saatu uusi nanokeraaminen pinnoite, joka on laitettu täysin kierrätetyn alumiinin päälle. Tabletista on nähtävästi tulossa tarjolle kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin mukana toimitetaan myös magneettinen telakka, joka toimii laturina sekä kaiuttimena. Telakan avulla Pixel Tablet muuntautuu älynäytöksi osana yläkotia.

”Pixel Tablet muodostaa magneettisen liitoksen kaiutintelakan kanssa pitääkseen laitteen jatkuvasti täyteen ladattuna ja se tarjoaa älynäytön parhaat ominaisuudet tabletille. Pixel Tablet on suunniteltu siirtymään saumattomasti kotinäytöstä viihdelaitteeksi, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa – mikä tekee siitä yhden monipuolisimmista tableteista, joka mukautuu helposti tarpeisiisi”, kerrotaan Googlen tiedotteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen tavoitteena on esitellä Androidin parhaimpia puolia suurella näytöllä. Android 13 tuo mukanaan Pixel Tablet -laitteessa puhtaan Androidin parhaimmat kokemukset. Tuettuna on aikaisempaa monipuolisemmat moniajatoiminnot sekä tuki kosketusnäyttökynälle.

Pixel Tablet tarjoaa Tensor-järjestelmäpiirin, kuten uusimmat Pixel 7 -puhelimet, mutta tarkkoja muita teknisiä tietoja ei ole vahvistettu.

Pixel Tablet tulee saataville vuonna 2023, joten aikataulu ei ole muuttunut keväällä ilmoitettuun julkaisuaikaan.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google