GoogleYleinen

Google tarjoaa VPN:n nyt kaikille Google One -tilaajille

Googlen oma VPN-palvelu on ollut aikaisemmin saatavilla ainoastaan Google One -tilaajille, jotka ovat maksaneet kalliimmasta vaihtoehdosta. Nyt Google on ilmoittanut muutoksesta, ja VPN on yhä laajemman yleisön saatavilla.

Jatkossa kaikki Google One -tilausvaihtoehdot sisältävät ilmaisen VPN-palvelun. Googlen mukaan muutos on nyt käynnissä, mutta kaikkien käyttäjien saavuttamiseen saattaa mennä muutama viikko.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google One -tilaisvaihtoehdot ja niiden ominaisuudet.

Aikaisemmin ilmaiseen VPN-palveluun pääsi käsiksi vain 2 teratavun paketilla, jonka hinta on kuukaudessa 9,99 euroa. Nyt VPN sisältyy myös 100 ja 200 gigatavun paketteihin, joiden hinnat ovat 1,99 ja 2,99 euroa kuukaudessa.

VPN toimii Google One -käyttäjillä Itävallassa, Australiassa, Belgiassa, Kanadassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Islannissa, Italiassa, Japanissa, Meksikossa, Alankomaissa, Norjassa, Etelä-Koreassa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Taiwanissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen tarjoamaa VPN-palvelua voi käyttää laajasti eri laitteilla, sillä se on tuettuna Androidin ohella myös iOS-, Windows- ja Mac -laitteissa. Yhdysvaltalaisille Google One -käyttäjille on tarjolla uusi ”dark web -raportti”, joka auttaa etsimään pimeästä verkosta omia henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat saattaneet paljastua useiden tietovuotojen kautta.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google