FacebookYleinen

Meta siirtää Messengerin takaisin osaksi Facebook-sovellusta

Facebookin logo

Facebook ja Messenger olivat aikoinaan samaa palvelua, mutta myöhemmin Facebook halusi eriyttää Messengerin omaksi sovelluksekseen. Ajat muuttuvat, sillä nyt lähes vuosikymmen myöhemmin Meta haluaa yhdistää Facebookin ja Messengerin.

Facebookin johtaja Tom Alison kertoo tuoreessa blogitekstissä, että yhtiö testaa mahdollisuutta käyttää Messengeriä suoraan Facebook-sovelluksesta. Testauksen myös kerrotaan olevan niin pitkällä, että se laajenee pian laajemmalle yleisölle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alison kertoo myös suunnitteilla olevan uusia tapoja, joilla voidaan integroida viestintäominaisuuksia Facebookkiin. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkempaa tietoa siitä, milloin testaus Facebookin ja Messengerin yhdistämisestä tulee laajenemaan tai millaisesta käyttäjäryhmästä on kysymys.

Facebookin tavoitteena on myös pyrkiä parantamaan tekoälyominaisuuksia vuoden 2023 aikana. Facebook haluaa muun maussa näyttää käyttäjille enemmän kiinnostavia sisältöjä suoraan alkunäkymässä ilman, että niitä täytyy erikseen etsiä manuaalisesti.

Lähde: Facebook

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook