GoogleYleinen

Google testannut merkittäviä muutoksia YouTuben selainversiolle – Palautteet tyrmäävät Googlen suunnitelmat

Google on alkanut tarjoamaan satunnaisille käyttäjille uudistettua YouTubea. Asia käy ilmi muun muassa X-viestipalvelun kautta jaetuista kuvista. 

Yleensä Google muokkaa YouTuben ulkoasua pienin askelin eikä massiivisesti yhdellä kertaa, mutta nyt Google on päättänyt uudistaa lähestulkoon kaiken mihin nykyisellään on totuttu. Uuden ulkoasun saaneet käyttäjät eivät ole kovin tyytyväisen oloisia testattaviin muutoksiin. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käytännössä uudistuksen myötä Google on vaihtanut ehdotettavien videoiden sekä para’aikaa pyörivän videon tietojen ja kommenttien paikkaa. Nykyisellään ehdotettavat videot on sijoitettu selaimella videoikkunan oikealle puolelle ja videon tiedot sekä kommentit suoraan videon alapuolelle. 

Uudistuksen myötä ehdotetut videot on sijoitettu vaakatasoon kolmen videon ryhmiin siitä alaspäin jatkuen.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

X-palvelussa muutosta on kommentoitu lauseella “tämä on yksi huonoimmista YouTube-käyttöliittymäpäivityksistä, joita olen nähnyt”. YouTube on itse kommentoinut X-viesteihin, että kyseessä on toistaiseksi vain kokeilu, jolla “testataan uusia tapoja parantaa ominaisuuksia ja kokemuksia”. Saatuja palautteita käytetään arvioimaan sitä, tuodaanko muutoksia laajemmin saataville jossain vaiheessa. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google