HonorYleinen

Honor aloitti vihjailut ensimmäisen Honor 200 -sarjan puhelimen julkaisusta Euroopassa – Tulossa huhtikuun lopulla

Honor 200 Lite teaser

Honor on valmistautumassa uuden Honor 200 -sarjan julkaisuun, joka käy ilmi yhtiön viralliselta sivustolta. Erityisesti Ranskassa on aloitettu vihjailut uudesta laitteesta, mutta toistaiseksi mitään tarkkoja yksityiskohtia ei ole vahvistettu.

Nähtävästi virallinen julkaisupäivä on 26. huhtikuuta, jolloin uusin tuote tulee myyntiin asti. Vihjailusivulta päästään uuden tuotteen ostosivulle, jonka osoite paljastaa tulevan tuotteen. Kyseessä on aikaisemmin sertifikaateista paljastunut Honor 200 Lite. Tuotesivulta ei paljastu puhelimesta toistaiseksi yhtään mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X50i+ 5G

Honor 200 Lite saa kunnian olla ensimmäinen Honor 200 -sarjan laite Euroopan markkinoilla. Todennäköisesti vasta myöhemmin kesällä Honor esittelee laajemmin Honor 200 -sarjan muut uutuudet, kuten Honor 200- ja Honor 200 Pro -puhelimet.

Sertifioinnit paljastivat jo aikaisemmin, että Honor 200 Lite kantaa mallikoodia LLY-NX1, joka on samaa sarjaa Kiinassa julkaistun Honor X50i+ -puhelimen kanssa. Todennäköisesti laitteet ovat lähes identtisiä, vaikka joitakin pieniä teknisiä ja ulkoisia uudistuksia voidaankin nähdä Euroopan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 200 Lite tulee suurella todennäköisyydellä tarjoamaan 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 20.1:9-kuvasuhde, Full HD+ -tarkkuus, 2000 nitin kirkkaus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Dimensity 6080 -järjestelmäpiiri. Kameroihin saadaan todennäköisesti muutoksia, mutta Kiinassa Honor X50i+ tarjoaa 108 megapikselin pääkameran sekä 2 megapikselin syvyyskameran. Puhelimessa on myös 4500 milliampeeritunnin akku ja 35 watin lataus.

Tarkempia tietoja Honor 200 Litestä saataneen parin viikon sisällä.

Lähde: Honor (ranskaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor