GoogleYleinen

Google yllätti: Pixel-laiteuutuuksia esitellään jo 13. elokuuta

Google on yleisesti julkistanut uusimmat Pixel-laitteensa vasta lokakuussa, mutta tänä vuonna tilanne saattaa olla jopa yllättävän erikoinen. Google on nimittäin tänään vahvistanut Pixel-tapahtuman, joka järjestetään jo parin kuukauden päästä.

Pixel-julkistustilaisuus on jo 13. elokuuta, joka on jopa kaksi kuukautta totuttua aikaisemmin. Google ei ole tarkkaan määrittänyt, millaisia tuotteita tilaisuudessa nähdään. Google kuitenkin kertoo tilaisuuden aiheen olevan tekoäly, Android-ohjelmisto sekä Pixel-portfolion laitteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien Pixel-laitteiden osalta kutsu jättää paljon avoimeksi. Google voi esimerkiksi esitellä jo nykyisiä laitteita tai antaa vain vilauksen tulevasta. Tämän takia on kuitenkin erikoista järjestää julkistustilaisuus, joten odotettavasti Google esittelee uusia laitteita normaalia aikaisemmin.

Jos luvassa on uusia laitteita, niin Google esittelee todennäköisesti ennätysmäärän uusia puhelimia. Huhuissa on puhuttu neljästä puhelimesta, jotka olisivat Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL sekä Pixel 9 Pro Fold. Odotettavasti yhtiö esittelee myös Pixel Watch 3 -älykellon.

Tarkempia yksityiskohtia tilaisuuden antimista saadaan varmasti lähiviikkoina.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google