HMDYleinen

Oho, HMD vilautti jälleen takapuolta – HMD Skyline esitellään pian

Suomalainen HMD Global on jakanut sosiaalisessa mediassa uuden vihjailevan videon, jossa esitellään tulevan puhelimen takapuolta. HMD on kertonut aikaisemmin julkaisevansa uusia puhelimia heinäkuun aikana, eli muutaman viikon sisällä. Nähtävästi julkistus on jo lähellä.

Jaetussa videossa on muutamia kuvia vielä julkaisemattoman puhelimen takaosasta ja tekstissä kerrotaan pian olevan tulossa ”taskusi uusi paras ystävä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Videolla nähdään puhelimen takaosasta vain pieni vilaus, jossa on kohokohtana on HMD-logo. Värejä puhelimesta on tulossa ainakin violetti ja harmaa. Nähtävästi kyseessä ei olisi vielä huhuttuun Lumia-tyyliin rakennettu laite, vaan kuvista nähdään laitteen takaosan olevan tasainen ja kehys on erillinen osa. Laitteessa on myös laatikkomainen kamera-alue.

Huhuissa on pyörinyt HMD Tomcat -puhelin, joka olisi markkinointinimeltään HMD Skyline. HMD nähtävästi vihjailee kyseisestä mallista tuoreella sosiaalisen median julkaisulla. Hintaa laitteella olisi noin 500 euron verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan HMD Tomcat saisi OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaisi Qualcommin kehittämä Snapdragon 7s Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 4 nanometrin prosessilla. Kameroita olisi takaosassa kolme, jotka ovat tarkkuudeltaan 108, 8 ja 2 megapikseliä sekä etuosassa olisi 32 megapikselin kamera.

Tietojen mukaan laitteessa olisi 4 900 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Rakenteeltaan puhelin saisi Lumia-puhelimista tutuksi tulleen fabula-muotoilun sekä IP67-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden. Muita ominaisuuksia olisivat näytönalainen sormenjälkilukija, stereokaiuttimet sekä Android 14.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD