GoogleYleinen

Googlen tuleva Pixel Watch 3 -älykello vuotokuvien kohteena – Muotoilu ei juurikaan muuttumassa

Googlelta voidaan syksyllä odottaa uutta Pixel Watch 3 -älykelloa yhdessä Pixel 9 -sarjan puhelinten kanssa. Puhelimet ovat kuvien ja teknisten tietojen kera vuotaneet jo alkuvuoden aikana ja nyt kuvavuotojen kohteena on tuleva Pixel Watch 3 -kello.  

Vuodetut kuvat ovat peräisin tutulta OnLeaksilta ja kuvat on ensimmäisenä julkaistu 91Mobiles-sivuston kautta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella kellon ulkoasu ei ole tänäkään vuonna muuttumassa, vaan Google olisi säilyttämässä tutun muotoilun, joka on nähty sekä Pixel Watch- että Pixel Watch 2 -kelloissa. 

Kellotaulu on pyöreä ja kaartuu reunoille, joskin näyttöpaneeli ei kaarru vaan on tasainen. Näytön koko olisi pysymässä 1,2 tuumassa eikä sekään ole muuttumassa. Kellon mitoiksi on vuodon yhteydessä ilmoitettu 40,79 x 40,73 x 14 mm. Kello on hitusen Pixel Watch 2 -kelloa pienempi sen mittojen ollessa 41 x 41 x 12,3 millimetriä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello olisi tulossa markkinoille jälleen mustassa värivaihtoehdossa eikä tässä kohtaa ole tiedossa tuotaisiinko mustan rinnalla markkinoille toinenkin värivaihtoehto. Toistaiseksi edeltäjien kanssa Google on pysytellyt vain yhdessä värissä. 

Pixel Watch 3 on 1,7 millimetriä Pixel Watch 2 -kelloa paksumpi ja kello olisikin saamassa sisäänsä hiukan suuremman akun. Kyse olisi kuitenkin vain 3 milliampeeritunnin kasvusta, jolloin akun koko olisi 307 milliampeerituntia. Akun kesto ei siis ole parantumassa ainakaan suuremman akun myötä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google käyttää tuttuun tapaan kellossa omaa Wear OS -käyttöjärjestelmää. Kello saanee useita eri rannekkeita, jotka kiinnittyvät kelloon omalla mekanismillaan.  

Lähde: 91Mobiles 

1 Kommentti

  1. Se on kello. Muotoilu ei niissä juurikaan tuppaa muuttuvan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google