HTCYleinen

HTC esitteli uuden HTC U24 Pro -älypuhelimen – Keskihintaluokan laite varustettu kolmella 50 megapikselin kameralla

HTC on esitellyt uuden HTC U24 Pro -älypuhelimen, joka edustaa hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan keskihintaluokkaan. Noin vuosi sitten HTC:lta nähtiin U23 -älypuhelin ja nyt julkaistu HTC U24 Pro on hieman siitä paranneltu versio. 

Puhelimesta löytyy 6.8-tuumainen näyttö, jonka resoluutio on Full HD+ -tasoa 1080 x 2436 resoluutiolla. OLED-tekniikkaan perustuva näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö lasi on Corningin Gorilla Glass -lasia, mutta lasin versio ei ole tiedossa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC on varustanut U24 Pron Qualcommin Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiirillä. Järjestelmäpiirin kaverina puhelimesta löytyy 256 tai 512 gigatavua UFS 3.1 -tekniikalla valmistettua tallennustilaa ja 12 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on mahdollista laajentaa MicroSD-muistikortilla. 

Puhelimesta löytyy kolme 50 megapikselin kameraa. Kaksi 50 megapikselin kameraa sijaitsee takana ja yksi toimii selfiekamerana. Takaa löytyy yhteensä kolme kameraa, joista pää- sekä telekamerat käyttävät 50 megapikselin tarkkuutta, kun ultralaajakuvakameran tarkkuus on 8 megapikseliä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC U24 Pro on varustettu 4600 milliampeeritunnin akulla, jota voidaan ladata langallisesti 60 watin teholla. Langaton lataus on tuettuna 15 watin teholla ja käänteinen langaton lataus 5 watin teholla. Puhelin tukee Power Delivery 3.0 -standardia. 

Muiden ominaisuuksien puolesta puhelin on IP67-luokituksen mukaisesti suojattu vedeltä ja pölyltä. Puhelimesta löytyy 3.5 millimetrin kuulokeliitin ja Bluetooth 5.3 -yhteys. HTC mainostaa sivuillaan, että puhelin on yhteensopiva yhtiön VIVE XR Elite –lasien kanssa ja lasit voidaan yhdistää U24 Pro -puhelimen kanssa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 167.1 x 74.9 x 8.98 millimetriä ja painoa löytyy 198.7 grammaa. HTC varustaa puhelimen Android 14 -käyttöjärjestelmällä. Hintaa puhelimella on HTC:n sivuilla 564 euroa. 

Lähde: HTC 

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC