HMDNokiaYleinen

HMD Global esittelemässä uusia Nokia-puhelimia? Järjestää tilaisuuden 1. syyskuuta IFA-messujen yhteydessä

HMD Globalin kutsu IFA-messujen tilaisuuteen / Kuva: Nokiamob.net

HMD Global julkisti vasta hiljattain uudet Nokia-peruspuhelimet sekä Nokia T10 -tabletin, mutta suomalaisyhtiöltä on odotettu kuluvan vuoden aikana myös uusia 5G-puhelimia. Nyt HMD Global on kutsunut valittuja medioita lehdistötilaisuuteen, joka järjestetään 1. syyskuuta, eli IFA-messujen aattona Berliinissä.

Aikaisempina vuosina HMD Global on panostanut paljon IFA-messujen aikana nähtäviin julkistuksiin, sillä esimerkiksi vuonna 2019 nähtiin Nokia 7.2 sekä muita mielenkiintoisia uutuuksia. Koronapandemian takia kuitenkin suuremmat tilaisuudet ovat jääneet taka-alalle, mutta nyt myös HMD Global on selvästi järjestämässä tärkeää julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa nähdään todennäköisesti useita uusia 5G-älypuhelimia, jotka on suunnattu Euroopan markkinoille. HMD Global ei ole vielä julkaissut yhtään Nokia X -sarjan laitetta tänä vuonna, mutta nähtävästi IFA-messut voisivat olla sopiva ajankohta niitä varten. Lisäksi HMD Globalilta on huhuttu parempia Nokia G -sarjan puhelimia.

Valitettavasti HMD Global ei ole kuitenkaan antanut mitään tarkempia tietoja julkaisusta, joten tilaisuudessa saatetaan nähdä jotain muutakin kuin uusia puhelimia.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD