MotorolaYleinen

Motorola Moto X30 Pro ja Motorola Razr 2022 julkaistaan 2. elokuuta – ensimmäinen 200 megapikselin kamerapuhelin ja uusi taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin

Julkaistu vihjaus tulevista puhelimista.

Motorola on tänään on vahvistanut päivämäärän, jolloin tullaan näkemään yhtiön uudet lippulaivapuhelimet. Tällä kertaa Motorola tulee julkaisemaan kaksi uutta lippulaivatason älypuhelinta kerralla. Toistaiseksi vahvistettu tilaisuus on suunnattu vain Kiinan markkinoita varten, joten globaalista julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa.

Julkaisutilaisuus järjestetään 2. elokuuta, eli alle kahden viikon päästä. Motorola on itse vahvistanut myös uutuustuotteet, jotka tullaan näkemään tilaisuuden aikana. Luvassa on ensimmäinen 200 megapikselin kameralla varusteltu älypuhelin, joka kantaa Kiinan markkinoilla nimeä Moto X30 Pro. Globaalisti samaa puhelinta odotetaan myyntiin Edge 30 Ultra -mallinimellä. Toinen julkaistava puhelin on Motorola Razr 2022, joka on brändin uusin taittuvanäyttöinen älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto X30 Prohon on odotettavissa 6,67 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Puhelimen muita huhuttuja ominaisuuksia ovat 200 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Lisäksi etuosassa pitäisi olla 60 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Huhuissa puhelimeen on odotettu myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä tukea 125 watin langalliselle lataukselle. Kyseessä pitäisi olla siis todellinen huippuluokan älypuhelin markkinoiden tuoreimmilla tekniikoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Ultra tai Motorola ”Frontier” saattaa kantaa Kiinassa nimeä Moto X30 Pro.

Motorola on aikaisemmin vihjaillut, että uusi taittuvanäyttöinen Razr-puhelin saisi tehonsa Qualcommin uusimmasta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Kyseessä on merkittävä muutos, sillä aikaisemmin Motorola on hyödyntänyt vain keskiluokan järjestelmäpiirejä taittuvissa puhelimissaan. Motorolan odotetaan tarjoavan puhelinta 8 tai 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Motorola Razr on saamassa vuotojen mukaan 3.0 tuuman ulkopuolen näytön, joka on hieman suurempi kuin edeltäjässä ollut 2.7 tuuman näyttö. Lisäksi taittuva päänäyttö tulee olemaan 6.7 tuumaa edeltäjän 6.2 tuuman näytön sijasta. Taittuvan näytön valmistajan kerrotaan olevan kiinalainen China Star.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa pitäisi olla kaksoiskamera, joka koostuu f/1.8-aukolla varustellusta 50 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, joka toimii myös makrokamerana. Etuosaan on tulossa yksi 32 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Motorola Razr 2022

Lähde: Weibo (Motorola, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola