HMDNokiaYleinen

HMD Global esitteli kaksi uutta väriversiota Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeista

Kuulokkeiden uudet väriversiot.

HMD Global on laajentanut Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeiden värivalikoimaa Venäjällä, jossa myyntiin on tuotu myös väriversiot punainen ja hopea. HMD Global julkaisi kuulokkeet vain mustassa väriversiossa alun perin lokakuussa 2018, mutta niiden saatavuus on ollut erittäin heikkoa.

Uusissa väriversioissa Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet näyttävät hyviltä. HMD Global ei ole kertonut toistaiseksi uusien värivaihtoehtojen saatavuudesta, mutta tuttuun tapaan niitä tuskin tullaan Suomessa näkemään kovin nopeasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin mukaan vain 5 grammaa per nappikuuloke painava Nokia True Wireless Earbuds tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja puhelut jopa 3,5 tunniksi. Kuulokemalli antaa vapauden ladata kuulokkeita liikkeellä ollessaan käyttämällä taskukokoista latauskoteloa, jossa on kolme latauskertaa. Niiden avulla käyttäjä voi nauttia korkealaatuisesta audioviihteestä jopa 16 tunnin ajan.

Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeissa on muun muassa Bluetooth 5.0 -versio sekä ne ovat IPX4-sertifioidut. Kuulokkeita ladataan USB-C-tyypin liittimellä.

Kuulokkeiden kaikki väriversiot.

Lähde: Nokia Mobile Shop

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD