HMDNokiaYleinen

HMD Global esitteli Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet

Uusien älypuhelimien ohella HMD Global on tänään lanseerannut myös Nokia Lite Earbuds -täyslangattomat nappikuulokkeet. Kuulokkeet on suunniteltu edulliseen hintapisteeseen, mutta samalla ne tarjoavat kohtuullisia ominaisuuksia ja hyvää akunkestoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global on laittanut kuulokkeisiin 6 millimetrin kokoisen elementin, jonka avulla musiikin kuuntelun pitäisi olla miellyttävää. Kuulokkeissa on itsessään myös 40 milliampeeritunnin akku, joiden kerrotaan kestävän 6 tuntia musiikin kuuntelua. Latauskotelossa on 400 milliampeeritunnin akku, jolla kuulokkeet voidaan ladata muutaman kerran tyhjästä täyteen. HMD Globalin mukaan latauskotelon avulla kuulokkeiden akunkesto on jopa 36 tuntia.

Nokia Lite Earbuds -kuulokkeet ovat varusteltuna Bluetooth 5.0 -yhteydellä, joka takaa vakaan yhteyden puhelimen kanssa jopa 10 metriksi. Kuulokkeita ladataan latauskotelossa olevalla USB-C-tyypin liittimellä. HMD Global on ilmoittanut latauskotelon mitoiksi 72,25 x 38 x 29 millimetriä.

Kevyet ja pieneen kokoon kehitetyt langattomat kuulokkeet kulkevat helposti matkassa mukana ja niillä on helppo ohjata niin musiikin toistoa, digitaalisia avustajia kuin puheluitakin. Kuulokkeet on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Polar Sea sekä harmaa Charcoal.

HMD Global on tuomassa kuulokkeet myyntiin Pohjoismaissa myöhemmin vuoden 2021 aikana.

Lähde: HMD Global

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD