HMDNokiaYleinen

HMD Global ja ZEISS ainutlaatuiseen yhteistyöhön – kamerainnovaatiot Nokia-älypuhelimiin

HMD Global ja ZEISS ovat tänään ilmoittaneet allekirjoittaneensa ainutlaatuisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on luoda uusia kuvaamisen ja siihen liittyvän teknologian standardeja älypuhelinalalle. Pitkäkestoinen sopimus pohjautuu ZEISSin ja Nokia-älypuhelinten väliseen yhteiseen historiaan ja osaamiseen.

Yhteistyön tavoitteena on edistää kuvaamisen ja kuvankäsittelyn kokemusta älypuhelimissa, ja se kattaa koko ekosysteemin ohjelmistoista ja palveluista näyttöjen laatuun ja optiikan suunnitteluun. ZEISS ja HMD Global kehittävät yhdessä ominaisuuksia, jotka vievät kuvaamisen uudelle tasolle ja tuovat ZEISS-brändin takaisin Nokia-älypuhelimiin. Sitoutuminen kuluttajien kuvaus- ja kuvankäsittelykokemuksien kehittämiseen heijastaa yritysten yhteisiä arvoja – määrätietoista sitoutumista laatuun, todellista ammattiylpeyttä sekä halua kehittää kuluttajien kokemuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZEISSin ja Nokia-puhelinten yhteistyö alkoi yli 10 vuotta sitten, ja se perustuu yrityksiä yhdistävään intohimoon innovaatioiden kehittämisessä sekä haluun tarjota kuluttajille aina parasta. Aiemman yhteistyön tuloksena syntyivät mm. maailman ensimmäinen usean megapikselin kamerapuhelin sekä monia muita matkapuhelimia, jotka veivät alan vaatimukset uudelle tasolle – Nokia Nseries -laitteista Nokia PureView -teknologioita käyttäneisiin älypuhelimiin. Uudistettu kumppanuus merkitsee pitkäaikaista sitoumusta rakentaa jatkoa teknologisille innovaatioille tulevina vuosina.

“Yhteistyö ZEISSin kanssa on tärkeä osa lupaustamme tarjota asiakkaillemme aina parhaita kokemuksia. Fanimme haluavat enemmän kuin loistavan kameran älypuhelimessa. He haluavat kokonaisvaltaisen kuvaamisen ja kuvakäsittelyn kokemuksen, joka ei ainoastaan luo standardeja vaan määrittelee ne kokonaan uudelleen. ZEISSin kanssa tarjoamme yhdessä kehittämäämme huippuosaamista kaikille”, sanoo HMD Globalin toimitusjohtaja Arto Nummela tiedotteessa.

“HMD Globalin ja ZEISSin yhteistyö Nokia-älypuhelimissa vie jälleen eteenpäin kokonaisvaltaisen kuvaamisen ja kuvankäsittelyn kokemusta, joka perustuu erinomaiseen laatuun ja innovaatioihin. Kumppanuutemme rakentuu vahvalle pohjalle. Odotamme molemmat innostuneina tulevaa: pitkälle vietyjä älypuhelinten kuvaus- ja kuvankäsittelyominaisuuksia”, toteaa ZEISS Groupin johtoryhmän jäsen Dr. Matthias Metz.

Yksinoikeudella solmittu kumppanuus ZEISSin kanssa kertoo siitä, että HMD Global tekee yhteistyötä alan parhaiden ja arvostetuimpien kumppaneiden kanssa. Yhteistyön tavoitteena on luoda täydellisiä ratkaisuja jokaiseen yksityiskohtaan puhelinten muotoilussa ja rakenteessa. Yhteistyö kertoo myös kuluttajille tehdystä lupauksesta tarjota paras mahdollinen kuvaus- ja kuvankäsittelykokemus älypuhelimissa.

Lähde: Lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD