HMDNokiaYleinen

HMD Global julkisti uuden Nokia-puhelimen – Tässä on Nokia 220 4G (2024)

Nokia 220 4G

Suomalainen HMD Global on julkistanut tällä viikolla uudet omat HMD-brändiä kantavat älypuhelimet. Nyt yhtiö on laajentanut myös Nokia-puhelimien valikoimaa uudella Nokia 220 4G (2024) -peruspuhelimella, joka on esitelty Kiinassa.

Nokia 220 4G -puhelimen myynti alkaa Kiinassa 29. huhtikuuta, ja hintaa sillä on 299 juania. Suoraan muunnettuna hinta on 38,5 euroa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tullaanko puhelinta julkaisemaan globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa ja siinä on mainostettu olevan VoLTE-tuki. HMD on varustellut laitteen 2,8 tuuman kokoisella IPS LCD -näyttöpaneelilla sekä perinteisellä näppäimistöllä. RAM-muistia kerrotaan olevan 64 megatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 megatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 1450 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. HMD mainostaa puhelinta myös 9-tason äänenvoimakkuudella, Bluetooth 5.0 -yhteydellä sekä Alipay-maksutoiminnolla. Nokia 220 4G on saanut sisäänrakennetun FM-radion sekä paikallisia kiinalaisia musiikkisovelluksia.

Nokia 220 4G tarjoaa uudistetun muotoilun, joka on aikaisempaa kulmikkaampi. Puhelin esiteltiin mustassa ja oranssissa värissä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD